Buzz

Η Αμάντα Σέιφριντ θα συνεργαστεί και πάλι με τον Ατόμ Εγκογιάν

στα 10

Η ταινία, η οποία θα έχει τίτλο «Seven Veils», θα ξεκινήσει γυρίσματα στο Τορόντο σύντομα.

Η Αμάντα Σέιφριντ θα συνεργαστεί και πάλι με τον Ατόμ Εγκογιάν

Το τελευταίο διάστημα η Αμάντα Σέιφριντ είχε αποφασίσει να κάνει ένα μικρό διάλειμμα από τον κινηματογράφο και να ασχοληθεί περισσότερο με την τηλεόραση, σε σειρές όπως το «The Dropout» για το Hulu, στο οποίο μάλιστα κέρδισε και Emmy για την ερμηνεία της ως την ιδρύτρια του Theranos Ελίζαμπεθ Χολμς, ενώ ετοιμάζεται να παίξει και στην επερχόμενη σειρά του Apple TV+ «The Crowded Room», τη μεταφορά του βιβλίου «The Minds of Billy Milligan» σε σενάριο του Ακίβα Γκόλντσμαν. Αλλά, παρόλα αυτά, δεν θα αργήσουμε να την ξαναδούμε μπροστά από τις κινηματογραφικές, αυτή την φορά, κάμερες.

Σύμφωνα με πληροφορίες η Σέιφριντ θα συνεργαστεί και πάλι με τον Καναδό σκηνοθέτη Ατόμ Εγκογιάν, μετά και το θρίλερ «Chloe», στη νέα του ταινία με τίτλο «Seven Veils», σε σενάριο μάλιστα του ίδιου. Τα γυρίσματα της ταινίας, η οποία θα διαδραματίζεται μέσα στον κόσμο της όπερας και του θεάτρου, ετοιμάζονται να ξεκινήσουν σύντομα στο Τορόντο.

Διαβάστε ακόμα: Ο Τζορτζ Κλούνεϊ επιστρέφει στην τηλεόραση για να σκηνοθετήσει την σειρά «The Department»

Atom Egoyan

Η Σέιφριντ θα παίξει τον ρόλο μιας σκηνοθέτιδας του θεάτρου η οποία έχει αναλάβει το πολύ δύσκολο έργο να ανεβάζει την όπερα του πρώην της με τίτλο «Σαλώμη». Στοιχειωμένη από σκοτεινές αναμνήσεις από το παρελθόν της, η Τζανίν αφήνει το καταπιεσμένο τραύμα της να χρωματίσει το παρόν καθώς εισέρχεται ξανά στον κόσμο της όπερας μετά από πολλά χρόνια.

Μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινωθεί ποιοι άλλοι ηθοποιοί θα συμπρωταγωνιστήσουν με την Σέιφριντ, αλλά, με τα γυρίσματα να ετοιμάζονται να αρχίσουν σύντομα, κάτι τέτοιο δεν θα αργήσει να μαθευτεί. Η ταινία μάλλον αναμένεται στις αίθουσες το 2024.