Buzz

Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

στα 10

Το Flix συγκεντρώνει τα τρέιλερ που εντυπωσίασαν και συζητήθηκαν το τελευταίο διάστημα, για τα μάτια σας μόνο.

Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

Η νέα εβδομάδα έφερε τρέιλερ για σειρές και ταινίες που θα κάνουν την πρεμιέρα τους στις διαδικτυακές πλατφόρμες σε video on demand και στις σκοτεινές αίθουσες.

Εμείς εδώ στο Flix κάναμε ένα μικρό ξεκαθάρισμα με τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας. Τρέιλερ που εντυπωσίασαν, συζητήθηκαν, έγιναν viral και πάνω από όλα έκαναν σωστά τη δουλειά τους: να μας κάνουν να ανυπομονούμε όσο τίποτε άλλο για το τελικό αποτέλεσμα σε μικρή και μεγάλη οθόνη.


«The Penguin»

Η σειρά οχτώ επεισοδίων με πρωταγωνιστή τον Κόλιν Φάρελ έρχεται στις οθόνες μας τον Σεπτέμβριο. Διαβάστε εδώ περισσότερα.

«Smile 2»

Δώστε το καλύτερο χαμόγελό σας. Πρώτο τρέιλερ του «Smile 2». Διαβάστε εδώ περισσότερα.

«The Front Room»

Η Brandy τα βάζει με σατανικά συμπεθέρια στην ταινία των αδερφών του Ρόμπερτ Εγκερς.

«Fly Me To The Moon»

Οταν ο Λευκός Οίκος κρίνει ότι η αποστολή στο φεγγάρι είναι πολύ σημαντική για να αποτύχει, η Κέλι Τζόουνς προσπαθεί να οργανώσει μια ψεύτικη προσγείωση στο φεγγάρι ως εφεδρικό πλάνο. Μαύρη κωμωδία με τους Σκάρλετ Τζοχάνσον, Γούντι Χάρελσον, Τσάνινγκ Τέιτουμ.

«A Real Pain»

Οι Τζέσι Αϊζενμπεργκ και Κίραν Κάλκιν είναι δύο ξαδέρφια που πηγαίνουν ένα οδικό ταξίδι στην Πολωνία για να τιμήσουν τη γιαγιά τους.

«Lady In The Lake»

Η Νάταλι Πόρτμαν πρωταγωνιστεί στη νέα δραματική σειρά του Apple TV+ ως μια νοικοκυρά η οποία προσπαθεί να εξιχνιάσει ένα έγκλημα.