Buzz

Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

στα 10

Το Flix συγκεντρώνει τα τρέιλερ που εντυπωσίασαν και συζητήθηκαν το τελευταίο διάστημα, για τα μάτια σας μόνο.

Flix Team
Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

Σειρές και ταινίες που θα κάνουν πρεμιέρα στο Disney+ αλλά και αλλού μονοπώλησαν τον ενδιαφέρον την εβδομάδα που μας πέρασε.

Εμείς εδώ στο Flix κάναμε ένα μικρό ξεκαθάρισμα με τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας. Τρέιλερ που εντυπωσίασαν, συζητήθηκαν, έγιναν viral και πάνω από όλα έκαναν σωστά τη δουλειά τους: να μας κάνουν να ανυπομονούμε όσο τίποτε άλλο για το τελικό αποτέλεσμα σε μικρή και μεγάλη οθόνη.


«The Mandalorian»

H πρώτη live action σειρά από το σύμπαν του Star Wars είναι γεγονός και θα κάνει την πρεμιέρα της στο Disney+ στις 12 Νοεμβρίου. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «The Mandalorian».


«Bombshell»

Η ταινία, που προορίζεται για τις αίθουσες τα Χριστούγεννα, βασίζεται στην πτώση του μεγιστάνα Προέδρου του αμερικανικού τηλεοπτικού πολυ-καναλιού Fox, Ρότζερ Αϊλς, όταν η Γκρέτσεν Κάρλσον κατέθεσε μήνυση εναντίον του για σεξουαλική παρενόχληση, ωθώντας πολλές ακόμα εργαζόμενες στον όμιλο να την ακολουθήσουν. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Bombshell».


«Lady and the Tramp»

Το νέο live action ριμέικ της Disney, αυτή την φορά με πρωταγωνιστές πραγματικά σκυλάκια, θα κάνει την πρεμιέρα της στο Disney+ στις 12 Νοεμβρίου. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Lady and the Tramp».


«Motherless Brooklyn»

Ο Εντουαρντ Νόρτον, ο οποίος σκηνοθετεί, πρωταγωνιστεί, έχει σύνδρομο Τουρέτ, παίρνει τον Μπρους Γουίλις και πάει στα Οσκαρ. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Motherless Brooklyn».


«Antlers»

H νέα ταινία τρόμου σε παραγωγή Γκιγιέρμο Ντελ Τόρο έρχεται για να μας στοιχειώσει.


«The World According to Jeff Goldblum»

Η νέα σειρά ντοκιμαντέρ του National Geographic με πρωταγωνιστή τον αγαπημένο Τζεφ Γκόλντμπλαμ και το ταξίδι του να γνωρίσει τον κόσμο, θα κάνει την πρεμιέρα του στο Disney+ στις 12 Νοεμβρίου.


«Little Women»

Η διασκευή της Γκρέτα Γκέργουιγκ μοιάζει ντελικάτη, φεμινιστική και φρέσκια μαζί. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Little Women».


«Noelle»

H Ανα Κέντρικ και ο Μπιλ Χέιντερ πρωταγωνιστούν στη ταινία του Disney+ ως δυο αδέρφια που προσπαθούν να σώσου, ή να καταστρέψουν (όπως το πάρει κανείς), τα Χριστούγεννα.


«Truth»

Οι Κατρίν Ντενέβ και Ζιλιέτ Μπινός μεγαλουργούν, στ' αλήθεια στη νέα ταινία του Χιροκάζου Κόρε-Εντα. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Truth».


«Marriage Story»

Δυο πλευρές σε κάθε διαζύγιο, δυο μαγικά τρέιλερ για τη νέα ταινία του Νόα Μπόμπακ. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Marriage Story».



«Underwater»

Στο βυθό, κανείς δεν μπορεί ν' ακούσει τις κραυγές σου. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Underwater».


«The Report»

O Ανταμ Ντράιβερ πρωταγωνιστεί στη ταινία του Σκοτ Ζ. Μπερνς βασισμένη σε πραγματικά γεγονότα η οποία μιλάει για την αποκάλυψη των βασανιστηρίων που διέπραττε η CIA.


«The Politician»

H πρώτη σειρά του Ράιαν Μέρφι για το Netflix είναι γεγονός και θα κάνει την πρεμιέρα της στις 27 Σεπτεμβρίου.



Ο κινηματογραφικός οδηγός του Flix | Οι νέες ταινίες της εβδομάδας, ταινίες που συνεχίζονται και αίθουσες σε όλη την Ελλάδα με αναλυτικό πρόγραμμα και ώρες προβολών | Επιλογές από ταινίες σε streaming για την οικιακή σας διασκέδαση.