Flix at home

Τι βλέπουμε στο σπίτι την Παρασκευή, 21 Ιουλίου

στα 10

Aν μείνετε μέσα απόψε, το Flix σας προτείνει τις καλύτερες ταινίες, διαθέσιμες σε τηλεόραση και πλατφόρμες.

Τι βλέπουμε στο σπίτι την Παρασκευή, 21 Ιουλίου

Η ομάδα του Flix επιλέγει για εσάς ό,τι πιο ενδιαφέρον μπορεί να βρεθεί σε τηλεόραση, πλατφόρμες και φεστιβάλ.


It's Complicated

Είναι Μπερδεμένο (It's Complicated) της Νάνσι Μέγιερς

Η διαζευγμένη μητέρα τριών παιδιών, Τζέιν Αντλερ, έχει καταφέρει να βάλει πάλι σε τάξη τη ζωή της, έχοντας μια επιτυχημένη επιχείρηση και ένα νέο φλερτ, όταν ξαφνικά, στην αποφοίτηση του γιου τους, ο πρώην σύζυγός της, Τζέικ, μετανιωμένος, αρχίζει να την προσεγγίζει ξανά ερωτικά.Ο επίσης χωρισμένος, αλλά πολύ διασκεδαστικός αρχιτέκτονας, Ανταμ, όμως, θα συνεχίσει να διεκδικεί την Τζέιν και, όπως είναι φυσικό, τα πράγματα αρχίζουν να μπερδεύονται επικίνδυνα!

Η ταινία προβάλλεται στις 21.00 στον ΑΝΤ1

The Spy Who Dumped Me 607

Ο Κατάσκοπος που με Παράτησε (The Spy Who Dumped Me) της Σουζάνα Φόγκελ

Τη σκυτάλη των κατά λάθος κατασκόπων παίρνουν εδώ η Μίλα Κούνις και η Κέιτ ΜακΚίνον, στους ρόλους δύο τριαντακάτι, ανώριμων και μάλλον loser φιλενάδων οι οποίες εμπλέκονται άθελά τους σε ένα ανελέητο ανθρωποκυνηγητό, όταν ο γοητευτικός σύντροφος της πρώτης αποκαλύπτεται ότι είναι κατάσκοπος κι έπειτα δολοφονείται μπροστά στα μάτια της. Οχι όμως πριν της εμπιστευτεί τη δύσκολη αποστολή να παραδώσει ένα μυστηριώδες και περιζήτητο αντικείμενο κάπου στην Ευρώπη.

Κατασκοπική παρωδία, θηλυκό buddy movie και κοσμοπολίτικη ταινία δράσης, σε έναν ενίοτε διασκεδαστικό αλλά όχι ιδιαίτερα ισορροπημένο συνδυασμό. Διαβάστε εδώ τη γνώμη του Flix.

Η ταινία προβάλλεται στις 22.50 στο Star

L'Atalante

Η Αταλάντη (L'Atalante) του Ζαν Βιγκό

Η ιστορία του γαμήλιου ταξιδιού ενός καπετάνιου με το ποταμόπλοιό του, την «Αταλάντη». Εκτός από τη γυναίκα του, ταξιδεύει μαζί του και ένας μισότρελος ναύτης, ένα τσούρμο γάτες κι ένα παιδί, κάτι που θα οδηγήσει τη σχέση των νεόνυμφων σε κρίση.

Η ταινία προβάλλεται στις 22.00 στο Κανάλι της Βουλής

1917 main

1917 του Σαμ Μέντες

6 Απριλίου 1917, Β. Γαλλία. Ο Μπλέικ κι ο Σκόφιλντ, δύο νεαροί στρατιώτες της 8ης διμοιρίας του βρετανικού στρατού, αναλαμβάνουν μία αποστολή αυτοκτονίας: έχουν λίγες ώρες για να διασχίσουν 15 χιλιόμετρα εχθρικού εδάφους και να παραδώσουν την εντολή του Στρατηγού απέναντι, στους λοχαγούς της 2ης διμοιρίας που είναι έτοιμοι να επιτεθούν στους Γερμανούς, οι οποίοι (φαίνονται να) υποχωρούν. Είναι παγίδα. Οι Γερμανοί τους περιμένουν για να τους αποδεκατίσουν. Ανάμεσα στους 1600 άντρες που καλούνται να σώσουν είναι κι ο μεγάλος αδελφός του Μπλέικ. Για αυτό κι ο δεκαοχτάχρονος φαντάρος περνά το συρματόπλεγμα με φόρα κι αυτοθυσία. Βοηθάει και το ότι πιστεύει ακόμα σε ηρωισμούς, αντίθετα από τον συνομήλικό του Σκόφιλντ που βλέπει πιο καθαρά. Δεν περιμένει παράσημα, στο τέλος της μέρας. Γνωρίζει ότι τους στέλνουν σε αυτή την αποστολή γιατί είναι αναλώσιμοι.

Καταιγιστικό, αγωνιώδες, εντυπωσιακό αντιπολεμικό έπος. Ενας θρίαμβος της κινηματογραφικής φόρμας για τον Σαμ Μέντες και τον Ρότζερ Ντίκινς. Είναι αυτό αρκετό; Διαβάστε εδώ τη γνώμη του Flix.

H ταινία προβάλλεται στις 22.50 στο Nova Cinama 1

Secret Invasion

«Μυστική Εισβολή» (Secret Invasion)

Η νέα σειρά της Marvel και του Disney+ είναι και στο Vodafone TV!. Με πρωταγωνιστές τους Σάμιουελ Τζάκσον, Μπεν Μάντελσον, Ολίβια Κόλμαν, Ντέρμοντ ΜαλρούνεΪ αλλά και την... «Ντενέρις» Εμίλια Κλαρκ, η σειρά επιστημονικής φαντασίας υπόσχεται περιπέτεια, θέαμα αλλά και μεγάλες ερμηνείες. Η υπόθεση ακολουθεί τον Νικ Φιούρι, ο οποίος ανακαλύπτει μια συνωμοσία: η ομάδα Σκραλ θέλουν να πάρουν την εξουσία στην Γη, και η κρυφή τους δύναμη είναι ότι μπορούν να πάρουν τις μορφές αυτών με την εξουσία. Ο Φούρι θα ενώσει τις δυνάμεις του με τους Έβερετ Κ. Ρος, Μαρία Χιλ, και Τάλος για να τους σταματήσουν και να σώσουν την ανθρωπότητα.

Ο Σάμιουελ Τζάκσον υιοθετεί για ακόμα μία φορά τον ρόλο του Φιούρι κι ο Μπεν Μάντελσον αυτόν του Τάλος, σε αυτή την sci-fi περιπέτεια που αποτελεί την 9η τηλεοπτική σειρά που φέρει την υπογραφή της Marvel στην παραγωγή.

Η σειρά είναι διαθέσιμη στο Vodafone TV και στο Disney+

Στο Αεροδρόμιο

Στο Αεροδρόμιο του Μιχάλη Μαθιουδάκη

Η ταινία τοποθετείται στο όμορφο τοπίο της Πάρου και αποτελεί μια καθαρόαιμη κωμωδία με καταβολές στον παλιό καλό κινηματογράφο. Γέλιο και συγκίνηση περιβάλουν την ιστορία του Προκόπη, ενός υπεύθυνου του νησιώτικου αεροδρομίου, σκιαγραφώντας την ίδια στιγμή τις σχέσεις του με τους ντόπιους.

Η ταινία είναι διαθέσιμη στο ΕΡΤFlix