Επαναλαμβάνοντας την περσινή επιτυχημένη του διεξαγωγή σε θερινούς κινηματογράφους της Αθήνας, συν online προβολές, το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας - Νύχτες επιστρέφει για την 27η διοργάνωσή του που ξεκινάει στις 22 Σεπτεμβρίου και μέχρι τις 3 Οκτωβρίου φιλοδοξεί να μετατρέψει την πόλη σε μια τεράστια οθόνη στον κόσμο.


Οι 27ες Νύχτες Πρεμιέρας θα πραγματοποιηθούν στους φυσικούς τους χώρους, τις αίθουσες 12μηνης λειτουργίας Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, Ιντεάλ, Δαναός και Τριανόν, αλλά και για πρώτη φορά στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά και στα θερινά σινεμά Λαΐς - Ταινιοθήκη της Ελλάδας, Ριβιέρα, Σινέ Φλερύ και Στέλλα. Διαβάστε εδώ, αναλυτικά, πώς μπορείτε να κλείσετε φέτος τα εισιτήριά σας, αλλά και τα υγειονομικά πρωτόκολλα για την είσοδό σας στην αίθουσες


Διαβάστε ακόμη: 27 ταινίες που πρέπει οπωσδήποτε να δεις στις 27ες Νύχτες Πρεμιέρας


Το 27ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας θα πραγματοποιηθεί από τις 22 Σεπτεμβρίου έως τις 3 Οκτωβρίου 2021. Βρείτε το ωρολόγιο πρόγραμμα προβολών εδώ κι αναζητήστε περισσότερες πληροφορίες για τις εκδηλώσεις και όλες τις προβολές, στο επίσημο site του Φεστιβάλ.

αφίσα 27 νύχτες πρεμιέρας