Γνωρίστε τους δημιουργούς της Αγοράς του Animasyros 13

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Το Flix μίλησε αποκλειστικά με τους δημιουργούς που προκρίθηκαν στην Αγορά του Animasyros 13 και μας είπαν λίγα λόγια για την ταινία τους αλλά και το πόσο δύσκολο είναι να γυρίσει κάποιος μια ταινία animation στον καιρό της πανδημίας.

Η Τζεραλντίν Μπας του Φεστιβάλ του Annecy και ο Αντουάν Λιετού της Laïdak films μιλούν για το Animasyros 13

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Δυο από τους πιο σημαντικούς επαγγελματίες της παγκόσμιας κοινότητας του animation, λίγο πριν εμφανιστούν στην Αγορά του Animasyros, μας μίλησαν για την συνεργασία τους με το Φεστιβάλ αλλά το πόσο επιτακτικό είναι, αυτή την δύσκολη περίοδο που περνάμε, να ονειρευόμαστε ακόμα ...

Το ελληνικό σινεμά να υποβάλλει, παρακαλώ, την παραίτησή του

ΑΠΟΨΗ

Η παραίτηση σύσσωμου του Διοικητικού Συμβουλίου του Ελληνικού Κέντρου Κινηματογράφου εκθέτει τόσο το Κέντρο όσο και το Υπουργείο, αφήνοντας εκτεθειμένη για ακόμη μια φορά την ελληνική κινηματογραφική κοινότητα.

Ο Μάρκο Μπελόκιο μιλάει στο Flix για τη Μαφία που (δεν) αγάπησε

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

O «Προδότης» του είναι μια από τις καλύτερες ταινίες της πλούσιας φιλμογραφίας του, αλλά και μια από τις καλύτερες που έγιναν ποτέ για τη Μαφία. Στο Flix ο 80χρονος Ιταλός δημιουργός μιλάει για όλα όσα (δεν) τον δένουν με το οργανωμένο έγκλημα.

O Μίνως Νικολακάκης μιλάει για την «Αλυτη» σχέση του με τον λαογραφικό τρόμο και τις ιστορίες από τη ζώνη του λυκόφωτος

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Ο πρωτοεμφανιζόμενος στη μεγάλου μήκους σκηνοθέτης, μοιράζεται με το Flix τις προσωπικές επιρροές, τα δημιουργικά άγχη και τη θέση του για το ελληνικό σινεμά «είδους».

Νεότερα Παλαιότερα

Συνεχίζοντας την πλοήγηση σας στο flix.gr, συμφωνείτε στην εγκατάσταση cookies στον υπολογιστή σας. Μάθετε περισσότερα.