TV & STREAMING

TV preview: Οι 25 must πρεμιέρες του καλοκαιριού

στα 10

«Affair»! «Preacher»! «GLOW»! Ξεχωρίζουμε τις πιο ενδιαφέρουσες σειρές που κάνουν πρεμιέρα αυτό το καλοκαίρι στην Ελλάδα και τις τακτοποιούμε ανά ημερομηνία.

TV preview: Οι 25 must πρεμιέρες του καλοκαιριού

Θυμάστε το περσινό καλοκαίρι που κάθε βδομάδα είχαμε νέο επεισόδιο «Game of Thrones»; Τι εποχές αξέχαστες. Πάει αυτό, φέτος είμαστε ελεύθεροι να δούμε ό,τι θέλουμε! Δεν υπάρχει τηλεοπτικό μπλοκμπάστερ που καπελώνει όλα τα υπόλοιπα, αλλά αντ’αυτού μια συλλογή από 25-30 προτάσεις για όλα τα γούστα.

Πάμε να ρίξουμε μια ματιά λοιπόν σε μερικές από τις μεγάλες τηλεοπτικές πρεμιέρες που μας περιμένουν μες στο επόμενο τρίμηνο. Αυτή, σημειωτέον, δεν είναι εξαντλητική λίστα τίτλων - τα κανάλια προσθέτουν ημερομηνίες μέχρι και τελευταία στιγμή, αλλά αυτή είναι μια πρώτη εικόνα. Ακολουθούν οι κυριότερες ημερομηνίες του καλοκαιριού, από Ιούνιο μέχρι τελευταία (κυριολεκτικά!) μέρα του Αυγούστου.

Διαβάστε ακόμη: H network τηλεόραση παραδέχεται την ήττα της ή όλες οι νέες σειρές της σεζόν 2018-2019


Πριν περάσουμε στις πρεμιέρες, ένα μικρό υστερόγραφο από την σεζόν που μόλις ολοκληρώθηκε, και μετά περνάμε στις νέες σειρές.

6 MUST ΣΕΙΡΕΣ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ΑΚΟΜΑ

Atlanta: Robbin’ Season (Season 2, FOX) H 2η σεζόν της πιο πολυβραβευμένης ημίωρης σειράς των τελευταίων χρόνων (και αγαπημένη του Flix) παίχτηκε στην Αμερική την άνοιξη, έκανε τους πάντες να παραμιλούν, είχε ένα επεισόδιο all-timer («Teddy Perkins») και πριν λίγες μέρας έκανε πρεμιέρα και στην Ελλάδα για να μας κάνει παρέα όλο το καυτό καλοκαιράκι. Ταιριαστό.


Skam Austin (Season 1, Facebook Watch) Η αναπόφευκτη αμερικάνικη διασκευή της σημαντικότερης εφηβικής σειράς της δεκαετίας έρχεται από την ίδια τη δημιουργό της ορίτζιναλ σειράς, Τζούλι Άντεμ, και - απολύτως ταιριαστά όσο και συναρπαστικά - γυρίζεται όχι για κάποιο κανάλι ή streaming υπηρεσία, αλλά για το Facebook. Είναι πολύ ενδιαφέρουσα η διασκευή ως τώρα, θα επανέλθουμε όταν ολοκληρωθεί η σεζόν σε ένα μήνα.


The Handmaid’s Tale (Season 2, Novacinema) Η άλλη μεγάλη αγαπημένη των βραβείων σειρά των τελευταίων ετών, συνεχίζει να φαντάζεται ένα δυστοπικό μέλλον για την Αμερική που απέχει τουλάχιστον 2-3 μήνες, σύμφωνα με τους τελευταίους υπολογισμούς.


Westworld (Season 2, Novacinema) Η 2η σεζόν μας συστήνει το Shogun World αναπτύσσοντας το σύμπαν της σειράς μετά την πολύσυζητημένη 1η σεζόν της.


Billions (Season 3, COSMOTE CINEMA 4HD) Oταν γράφονται αυτές οι γραμμές έχει απομείνει μόνο το φινάλε της 3ης σεζόν. Σταθερά από τα πιο διασκεδαστικά δράματα της τηλεόρασης, συνεχίζοντας να καταφέρνει κάθε 3-4 επεισόδια να αλλάζει συνεχώς τα δεδομένα.


The Unbreakable Kimmy Schmidt (Season 4A, Netflix) Τυπικά αυτό δεν «συνεχίζεται» μες στο καλοκαίρι, αλλά αν ήταν εβδομαδιαίο και όχι απλά βοτσαλάκια μες στον κουβά του Netflix, τότε θα ήμασταν ακόμα κάπου στο 3ο επεισόδιο της σεζόν, οπότε το προσθέτω. Επίσης, επειδή το Netflix ξεφόρτωσε τη μισή τελευταία σεζόν της σειράς χωρίς πολλή φασαρία την τελευταία Τετάρτη του Μαϊου, απλά και μόνο για να προλάβει (εικάζω) το deadline των Εμμυ, χωρίς να έχει όλη τη σεζόν έτοιμη. Ενιγουέι, άσχετα από αυτές τις τεχνικότητες η ημι-σεζόν είναι φανταστική και περιλαμβάνει 1-2 από τα καλύτερα επεισόδια όλης της σειράς.



ΟΙ ΠΡΕΜΙΕΡΕΣ ΑΝΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

Τετάρτη 6 Ιουνίου

Counterpart (Season 1, Novacinema) Διπλός Τζ. Κ. Σίμμονς! Ο βραβευμένος με Οσκαρ πρωταγωνιστής του Χριστόφορου Παπακαλιάτη πρωταγωνιστεί στο διπλό ρόλο ενός πράκτορα που έρχεται σε επαφή με τον σωσία του από μια παράλληλη Γη. Μπορεί να ακούγεται τρελά high concept sci-fi αλλά στην πραγματικότητα είναι βαθύτατα κατασκοπικό θρίλερ, και εντελώς απολαυστικό κιόλας. Από τις πιο απρόσμενα διασκεδαστικές σειρές της σεζόν.


Παρασκευή 8 Ιουνίου

Sense8 (Series finale, Netflix) Το 2μιση ωρών επεισόδιο-φινάλε της σειράς-θαύμα των αδελφών Γουατσόφσκι. Οι φανς ξέρουν τι θέλουν από αυτό το επεισόδιο, και με τη δύναμη της Λάνα Γουατσόφσκι, θα το λάβουν.


Champions (Season 1, Netflix) Μια από τις πιο αστείες κωμωδίες της σεζόν έρχεται ολοκληρωμένη στο Netflix. Υπεύθυνος γυμναστηρίου ζει τη ζωάρα του στο Μπρούκλιν ως ξένοιαστος εργένης μέχρι που η κοπέλα του από το σχολείο (Μίντι Κέιλινγκ, επίσης δημιουργός της σειράς) του παραδίδει τον 15χρονο γιο τους. Δεν υπάρχει επεισόδιο χωρίς τουλάχιστον μία ατάκα που να θες να επαναλαμβάνεις εκατό φορές τη μέρα.


Marcella (Season 2, Netflix) H 2η σεζόν του σκανδιναβικού νουάρ με την Aνα Φρίελ επιστρέφει και, σύμφωνα με τα reports, έχει Φινάλε Που Διχάζει.


Τετάρτη 13 Ιουνίου

The Bold Type (Season 2, COSMOTE CINEMA 4HD) Νεανική δραμεντί εμπνευσμένη από τη ζωή της πρώην διευθύντριας του Cosmopolitan, Τζοάνα Κόουλς, επιστρέφει για 2η σεζόν λίγες ώρες μετά την πρεμιέρα στην Αμερική.


Παρασκευή 15 Ιουνίου

Queer Eye (Season 2, Netflix) Από τις σειρές-φαινόμενο της σεζόν, το ριάλιτι-αναβίωση του Netflix βρίσκει στρέιτ τύπους σε ανάγκη «σωτηρίας» και τους παραδίδει στα χέρια των 5 queer ειδικών (ένας για κάθε τομέα, όπως ντύσιμο, μαγειρική, κλπ) που τους μεταμορφώνουν με ομολογουμένως εντυπωσιακά, περιστασιακά συγκινητικά αποτελέσματα. Εγγυημένο fun.


Goliath (Season 2, Amazon Prime Video) H δικηγορική σειρά του Ντέιβιντ Κέλι («Boston Legal», «Big Little Lies») επιστρέφει για 2η σεζόν με τον Μπίλι Μπομπ Θόρντον ξανά στον πρωταγωνιστικό ρόλο του σκληροτράχηλου δικηγόρου Μπίλι ΜακΜπράιντ και νέο showrunner τον Κλάιντ Φίλιπς που έτρεχε το «Nurse Jackie» τα τελευταία 3 χρόνια.


The Ranch (Part 5, Netflix) Τα τελευταία επεισόδια του Ντάνι Μάστερσον ο οποίος απολύθηκε ύστερα από καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση και αντικαταστάθηκε από τον Νταξ Σέπαρντ, τον οποίο θα δούμε στο 6ο μέρος. Κατά τα άλλα η καρδιά της σειράς συνεχίζει να είναι το τρίγωνο Άστον Κούτσερ, Ελίσα Κάθμπερτ και Σαμ Έλιοτ.


Girlfriend’s Guide to Divorce (Season 5, COSMOTE CINEMA 4HD) Η τελευταία σεζόν της σειράς της Μάρτι Νόξον («Buffy», «UnReal»).


Σάββατο 16 Ιουνίου

The Royals (Season 2, COSMOTE CINEMA 4HD) H βασιλική σαπουνόπερα του Ε! Από τον δημιουργό του «One Tree Hill» με την Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ στο ρόλο της βασίλισσας (χαμός) θα γεμίσει όλα μας τα καλοκαιρινά Σάββατα, με το κανάλι να προβάλει τις σεζόν 2 ως 4 απανωτά. Ξεκινάμε εδώ με τη 2η σεζόν, με διπλά επεισόδια κάθε Σάββατο. Συνεχίστε να διαβάζετε για τις επόμενες (αγωνία).


Δευτέρα 18 Ιουνίου

The Affair (Season 4, COSMOTE CINEMA 4HD) H 3η σεζόν ήταν λίγο ζόρικη για τους φανς της σειράς, το οποίο γνωρίζω επειδή κάποιοι φανς μου το είπαν, όχι επειδή έφτασα ποτέ ως εδώ. Το gimmick της διπλής αφήγησης είναι ακόμα εδώ, ενώ στο τρέιλερ ο Νόα δηλώνει «πάνε 72 ώρες κι ακόμα δεν την έχει δει κανείς», χαμός.


Παρασκευή 22 Ιουνίου

Marvel's Luke Cage (Season 2, Netflix) Αυτή που θα έπρεπε να είναι η πιο ισχυρή παρουσία από όλες τις υπερηρωικές Marvel σειρές του Netflix έγινε τελικά η πιο δύσκολη να φτάσω ως το τέλος (εξαιρώντας το «Iron Fist», που ως γνωστόν δεν υπήρξε ποτέ), θύμα εξίσου της αναίτια μεγάλης διάρκειας και ποσότητας επεισοδίων, όσο και της τελικά ανέμπνευστης τοποθέτησης του ήρωα στον σημερινό κόσμο. (Όλο αυτό το μίνι-σύμπαν σειρών έχει μια εξαιρετικά ’80s χροιά.) Το ότι έχασε τον πιο ενδιαφέρων χαρακτήρα της στη μέση της σεζόν δεν βοήθησε. Είμαι περίεργος να δω πώς εξελίσσεται η σειρά στη 2η σεζόν της, ειδικά με δεδομένο ότι καμία από τις άλλες υπερηρωικές του Marvel/Netflix δεν καταφερε στον 2ο κύκλο να ξεπεράσει τον 1ο.


Cooking on High (Season 1, Netflix) Διαγωνιστικό ριάλιτι μαγειρικής. Με κάναβη. Οπότε τώρα ξέρετε.


Κυριακή 24 Ιουνίου

Preacher (Season 3, Amazon Prime Video) Στη 2η σεζόν η διασκευή του κλασικού κόμικ των Γκαρθ Ένις και Στιβ Ντίλον άρχισε να πιάνει ένα καλό ρυθμό και να δίνει ενδιαφέρον στόρι και πιστεύω όσο προχωράμε θα έχει και περισσότερα να κάνει. Είμαι προσεκτικά ενθουσιασμένος για αυτή τη νέα σεζόν, η οποία αν ακολουθήσουμε το μοντέλο των προηγούμενων δύο, θα προβάλλεται στην Ελλάδα κάθε βδομάδα μέσω Prime Video. (Εξ ου και το * στην παρένθεση.)


Παρασκευή 29 Ιουνίου

GLOW (Season 2, Netflix) Η φανταστική και απρόσμενα μεστή σειρά ‘80s γυναικείας πυγμαχίας του Netflix επιστρέφει. Αλισον Μπρι, Μαρκ Μάρον και ένα από τα πιο απολαυστικά ensemble της τηλεόρασης αυτή τη στιγμή. Στη 2η σεζόν εστιάζουμε στο λανσάρισμα της σειράς της καλωδιακής η οποία ήταν το αντικείμενο της 1ης. Η Αλισον Μπρι λέει, «οι γυναίκες της σειράς κάνουν το σετ δικό τους και αισθάνονται άνετες και δυνατές και όχι αντικείμενα. Είμαστε άνετες στα σώματά μας, άνετες στα κουστούμια μας, άνετες με τους εαυτούς μας.» Ανυπομονώ. (Επίσης στην πρεμιέρα έχουμε lip sync του «Maniac». Ανυπομονώ ακόμα πιο πολύ!)


A Very English Scandal (Season 1, Amazon Prime Video) Χιου Γκραντ και Μπεν Γουίσο πρωταγωνιστούν σε αγγλική μίνι σειρά για πολιτικό σκάνδαλο των ‘70s, σε σενάριο Ράσελ Τ. Ντέιβις και σκηνοθεσία Στίβεν Φρίαρς. Δεν πρέπει να έχω γράψει τίποτα πιο αγγλικό ποτέ στη ζωή μου, εννοείται θα το καταβροχθίσω.


Nailed It! (Season 2, Netflix) Διαγωνιστικό ριάλιτι με ζαχαροπλάστες, φυσικά, εννοείται.


Kiss Me First (Season 1, Netflix) 17χρονο κορίτσι εθίζεται σε online παιχνίδι που λέγεται Agora, μες στο οποίο γνωρίζει ένα party girl που κρύβει ένα πολύ σκοτεινό μυστικό. Οι δυο του θα γνωριστούν στον πραγματικό κόσμο, αλλά η μία από τις δύο εξαφανίζεται…. Νταν νταν νταννν. Μισό όμως. Η σειρά είναι συμπαραγωγή με το αγγλικό κανάλι Ε4 και τη γράφει ο Μπράιαν Έλσλι, δηλαδή ο δημιουργός του σπουδαίου, ορίτζιναλ «Skins». Εννοείται θα το δω, ως φαν των teen dramas, του «Skins», και των cheesy sci-fi concepts.


Διαβάστε ακόμη: «Killing Eve»: Αυτή είναι η πλέον απροσδόκητη τηλεοπτική επιτυχία της χρονιάς

Πέμπτη 5 Ιουλίου

Salvation (Season 2, COSMOTE CINEMA 4HD) Δεν ξέρω αν είναι πιο απίστευτο ότι είδα την 1η σεζόν ως το τέλος της ή ότι την ανανέωσαν όντως για 2η. O,τι πιο κοντινό σε «ανεγκέφαλο καλοκαιρινό φαν» στην τηλεόραση, που έχει και το πλεονέκτημα ότι έρχεται βδομάδα-βδομάδα οπότε το χαζεύεις πιο εύκολα από ό,τι αν προσγειωνόταν σε έναν 10ωρο ογκόλιθο. Τελοσπάντων, στην 2η σεζόν «ο κόσμος μαθαίνει την αλήθεια για την επικείμενη σύγκρουση με τον αστεροειδή σε τροχιά σύγκρουσης με τη Γη».


Παρασκευή 6 Ιουλίου

Sacred Games (Season 1, Netflix) Αστυνομικός και αφεντικό του υποκόσμου συγκρούονται στο Μουμπάι και διαπιστώνουν πως είναι μπλεγμένοι σε ένα παιχνίδι πολύ πιο πολύπλοκο από ό,τι αρχικά πιστεύουν. Το Netflix επεκτείνεται και σε Ινδικές παραγωγές.


Δευτέρα 9 Ιουλίου

Quantico (Season 3, FOX Life) 3η και τελευταία σεζόν του δραματικού θρίλερ με την Πριγιάνκα Τσόπρα. Είναι και συντομότερη, με 13 επεισόδια, ό,τι πρέπει για καλοκαιρινό χάζι.


Παρασκευή 10 Ιουλίου

Stitchers (Season 3, FOX Life) Νεαρή κοπέλα εισβάλει στις αναμνήσεις νεκρών ώστε να ερευνήσει τους φόνους του. Η σειρά έχει ολοκληρώσει τον κύκλο της, και αυτή είναι η 3η και τελευταία σεζόν που βλέπουμε φέτος σε πρεμιέρα στην ελληνική τηλεόραση.


Κυριακή 15 Ιουλίου

Marlon (Season 2, COSMOTE CINEMA 4HD) Χωρισμένο ζευγάρι προσπαθούν να μείνουν φίλοι λόγω των παιδιών τους. Εμπνευσμένο από την ζωή του ίδιου του Μάρλον Γουέιανς, που δημιουργεί και πρωταγωνιστεί στη σειρά, τώρα στη 2η σεζόν της.


Heathers (Season 1, COSMOTE CINEMA 4HD) Τηλεοπτική επανεκτέλεση της ομώνυμης κλασικής ταινίας, που εδώ και μήνες έχει γίνει μπαλάκι του τένις στην Αμερική, με διαρκείς αναβολές πρεμιέρας και τελικά κόψιμο από το ορίτζιναλ στούντιο λόγω του σκοτεινού περιεχομένου. Δεν βλέπουμε συχνά τόσο βασανισμένες τηλεοπτικές παραγωγές (σε αντίθεση με μεγάλα κινηματογραφικά μπλοκμπάστερ όπου το παραμικρό πρόβλημα προβάλλεται με εξαντλητική λεπτομέρεια στα μέσα) κάτι που κάνει το «Heathers» εκ των πραγμάτων περίεργα ενδιαφέρον δείγμα σύγχρονου reboot. Πρωταγωνιστεί η Σέλμα Μπλερ.


Τρίτη 17 Ιουλίου

Elementary (Season 6, FOX) O Ντέσμοντ Χάρινγκτον (Κουίν στο «Dexter») γίνεται μέλος του μόνιμου καστ στον 6ο κύκλο της σειράς, που επιστρέφει καλοκαίρι φέτος, στο ρόλο ενός πρώην εθισμένου που βρίσκει έμπνευση και κουράγιο στο πρόσωπο του Σέρλοκ και τον προσεγγίζει για να τον γνωρίσει από κοντά.


Σάββατο 21 Ιουλίου

The Royals (Season 3, COSMOTE CINEMA 4HD) Θυμάστε πιο πάνω στον Ιούνιο που μιλήσαμε για την πρεμιέρα της 2ης σεζόν με διπλά επεισόδιο και υποσχεθήκαμε συνέχεια; Εδώ είμαστε, χωρίς ανάσα, πιάνουμε 3η σεζόν πάλι με διπλά. Συνεχίστε την ανάγνωση για την 4η.


Σάββατο 28 Ιουλίου

Orange Is the New Black (Season 6, COSMOTE CINEMA 4HD) Οι φανς της σειράς περιμένουν με αγωνία τι ακολουθεί το cliffhanger της πολυσυζητημένης 5ης σεζόν (που εξελίχθηκε όλη στη διάρκεια μιας εξέγερσης), ενώ έχει ήδη ανανεωθεί και για 7η. Στην Ελλάδα η 6η σεζόν θα προβληθεί αρχικά σε ολοήμερο μαραθώνιο αμέσως μετά την πρεμιέρα στην Αμερική, κι από την επόμενη βδομάδα θα ξεκινήσει προβολή ενός επεισοδίου ανά βδομάδα.


Διαβάστε ακόμη: Τα 20 καλύτερα τηλεοπτικά teen dramas της τελευταίας 20ετίας

Πέμπτη 2 Αυγούστου

The Sinner (Season 2, COSMOTE CINEMA 4HD) Περίεργο μπαστάρδεμα σειράς ανθολογίας και εξελισσόμενου δράματος, η 2η σεζόν του πολύ καλού «Sinner» με τη Τζέσικα Μπίελ θα συνεχιστεί φέτος, κι αν απορείτε μα πώς, αφού η ιστορία της Κόρα βασικά ολοκληρώθηκε, ε, το δημιουργικό τιμ συμφωνεί κι έτσι η 2η σεζόν θα είναι μια νέα υπόθεση του ντετέκτιβ Άμπροουζ του Μπιλ Πούλμαν. Στο καστ προστίθεται η Κάρι Κουν το οποίο υποθέτω ναι, σωστή κίνηση που δε θα με βρει καθόλου αντίθετο.


Παρασκευή 3 Αυγούστου

Orange Is the New Black (Season 6, COSMOTE CINEMA 4HD) Η 6η σεζόν ξεκινά την προβολή σε εβδομαδιαίους ρυθμούς, ένα επεισόδιο τη φορά, όπως παλιά.


Δευτέρα 6 Αυγούστου

Better Call Saul (Season 4, Netflix*): Η σειρά αυτή έχει φτάσει σε πολύ βαθιά σημεία αγωνιώδους απόγνωσης, η κορύφωση της 3ης σεζόν ήταν ίσως το καλύτερο κομμάτι επεισοδίων των 3 κύκλων ως τώρα. Το καλύτερο τηλεοπτικό πρίκουελ στην ιστορία περνάει σε αυτό που εικάζω είναι το δεύτερο act της ευρύτερης διαδρομής του Τζίμι προς την μετάλλαξή του σε Σολ Γκούντμαν, μετά το σοκαριστικό φινάλε της 3ης σεζόν και είμαι πάρα πολύ εδώ για ό,τι ακολουθήσει. Ο αστερίσκος, όπως και στην περίπτωση του «Preacher», υπάρχει επειδή η πληροφόρηση δεν είναι επίσημη, απλά βασίζεται στην πρακτική περασμένων σεζόν (εκ προκειμένω το Netflix που μας έφερνε σε εβδομαδιαία βάση τα επεισόδια της σειράς αμέσως μετά την προβολή τους στις ΗΠΑ).


Παρασκευή 17 Αυγούστου

Arrested Development (Season 5, FOX) Μετά από μια 4η σεζόν πειραματική σε δομή και περιεχόμενο (εξ ανάγκης φυσικά, αλλά από πρακτικούς περιορισμούς προκύπτουν πάντα τα πιο ενδιαφέρονται αφηγηματικά δείγματα) όπου κάθε επεισόδιο αντιστοιχούσε σε ένα χαρακτήρα κι όλα μαζί σχημάτιζαν ένα ρασομονικό ψηφιδωτό, ο Μιτς Χέρβιτς ανασκουμπώνεται δημιουργικά. Πρώτα ριμίξαρε την 4η σεζόν σε μια πιο παραδοσιακά σίτκομ μορφή (ώστε να είναι πιο ευπώλητη, ύστερα από τη χλιαρή υποδοχή που είχε αρχικά) και ύστερα παρέδωσε το νέο κύκλο, ο οποίος πατά ακριβώς πάνω στα βήματα των 2 πρώτων, κλασικών σεζόν. Το αποτέλεσμα είναι πολύ πιο αναγνωρίσιμο, και πολύ πιο ασήμαντο.


Τρίτη 21 Αυγούστου

Cloak & Dagger (Season 1, FOX Life) Δύο έφηβοι από διαφορετικά περιβάλλοντα αποκτούν υπερδυνάμεις ύστερα από ένα τραυματικό γεγονός που τους ενώνει για πάντα. Όταν συναντώνται ξανά ύστερα από χρόνια, συνειδητοποιούν πως οι δυνάμεις τους λειτουργούν καλύτερα όταν είναι μαζί, ενώ παράλληλα αρχίζουν να νιώθουν ερωτική έλξη. Μεταφορά ενός αγαπημένου εφηβικού κόμικ της Marvel, που όσο αποκεντρικοποιεί τις ιστορίες της (με σειρές που δεν έχουν μεταξύ τους καμιά αλληλεπίδραση και αναπτύσσονται εντελώς ανεξάρτητα μεταξύ τους) τόσο πιο ενδιαφέροντα είναι τα αποτελέσματα. Ο πιλότος, σε σκηνοθεσία Τζίνα Πρινς-Μπάιθγουντ («Beyond the Lights») είναι εξαιρετικός και η σειρά πολλά υποσχόμενη για τη συνέχεια.


Παρασκευή 24 Αυγούστου

The Innocents (Season 1, Netflix) Μεταφυσικό δράμα βρετανικής και νορβηγικής συμπαραγωγής οπότε καταλαβαίνετε, χρώματα, κέφι, τέτοια πράγματα. Πρωταγωνιστεί ο Γκάι Πιρς! Θα το δω.


Σάββατο 25 Αυγούστου

The Royals (Season 4, COSMOTE CINEMA 4HD) Εδώ είμαστε! Τα πάντα έχτιζαν προς αυτή τη στιγμή. Το καλοκαίρι τελειώνει, αλλά οι «Royals» είναι ακόμα εδώ, με νέα επεισόδια, ένα τη βδομάδα αυτή τη φορά.


Παρασκευή 31 Αυγούστου

Jack Ryan (Season 1, Amazon Prime Video) Ο Τζακ Ράιαν του Τομ Κλάνσι μπορεί και να είναι ο χαρακτήρας που έχει ερμηνευτεί από περισσότερους ηθοποιούς από όσους ανθρώπους όντως ενδιαφέρονται για τις περιπέτειές του, κι έτσι μετά τον Aλεκ Μπόλντουιν, τον Μπεν Aφλεκ, τον Χάρισον Φορντ και τον Κρις Πάιν τη σκυτάλη παίρνει ο Τζον Κραζίνσκι (σύζυγος της Έμιλι Μπλαντ, σκηνοθέτης του «A Quiet Place») για τη νέα ορίτζιναλ σειρά του Amazon Prime που φέρει την υπογραφεί του Κάρλτον Κιουζ του «Lost». Η σειρά έχει ανανεωθεί ήδη για 2η σεζόν, μήνες πριν ο πρώτος κύκλος 10 επεισοδίων κάνει πρεμιέρα. Γλυκό, ανάλαφρο κλείσιμο καλοκαιριού.


Αύγουστος

Snowfall (Season 2, FOX) Σειρά πάνω στην εξάπλωση του κρακ στο Λος Aντζελες των ‘80s, από τον Τζον Σίνγκλετον με ένα εκλεκτό ρόστερ σκηνοθετών στην 1η σεζόν (μεταξύ των οποίων ο ίδιος ο Σίνγλετον κι ο Χίρο Μουράι του «Atlanta»). Η 2η σεζόν συνεχίζει την εξερεύνηση της επίδρασης της επιδημίας πάνω στην κουλτούρα της πόλης.



Διαβάστε ακόμη: H network τηλεόραση παραδέχεται την ήττα της ή όλες οι νέες σειρές της σεζόν 2018-2019