Buzz

Ο Χιου Τζάκμαν και η Λόρα Ντερν πρωταγωνιστές στην επόμενη ταινία του Φλόριαν Ζέλερ, «The Son»

στα 10

Ο σκηνοθέτης του «The Father», ετοιμάζεται να μεταφέρει στο σινεμά ένα ακόμη τμήμα της θεατρικής του τριλογίας.

Flix Team
Ο Χιου Τζάκμαν και η Λόρα Ντερν πρωταγωνιστές στην επόμενη ταινία του Φλόριαν Ζέλερ, «The Son»

Με το «The Father» να είναι υποψήφιο για έξι Οσκαρ, ανάμεσα στα οποία αυτό της καλύτερης ταινίας και να έχει κερδίσει το Bafta καλύτερης ανδρικής ερμηνείας για τον Αντονι Χόπκινς και καλύτερου διασκευασμένου σεναρίου το περασμένο Σαββατοκύριακο, τα νέα για την επόμενη ταινία του δημιουργού της αναμένονται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Και καθώς μια συνταγή που πετυχαίνει δεν την αλλάζεις, ο Ζέλερ ανακοίνωσε πως έχει στα σκαριά τη μεταφορά του «The Son», ενός ακόμη θεατρικού του που μαζί με το «The Father» και το «The Mother» συνθέτουν μια πετυχημένη θεατρική του τριλογία. Το σενάριο, όπως και στον «Πατέρα», γράφεται μαζί με τον Κρίστοφερ Χάμπτον, ο οποίος είχε μεταφράσει τα έργα του στα αγγλικά από το πρωτότυπο γαλλικό κείμενο και το καστ που ανακοινώθηκε μόλις ακούγεται εξαιρετικό.

Δείτε ακόμη: Η επόμενη ταινία του Φράνσις Λι μετά το «Ammonite», θα είναι ένα θρίλερ με πρωταγωνιστή τον Τζος Ο΄Κόνορ

the bather behind the scenes 607 O Ζελερ με τον Αντονι Χόπκινς στα γυρίσματα του «The Father»

Η Λόρα Ντερ κι ο Χιου Τζάκμαν κρατούν τους δύο βασικούς ρόλους σε αυτό το οικογενειακό δράμα, ενώ μένει να συμπληρωθεί ο ρόλος του γιου, που αποτελεί και το κέντρο βάρους της ιστορίας. Η οποία θέλει την καλοβαλμένη ζωή ενός χωρισμένου άντρα που έχει χτίσει μια καινούρια οικογένεια και έχει αποκτήσει ένα μωρό με την καινούργια του γυναίκα, να κάνει ρωγμές, όταν η πρώην σύζυγός του εμφανίζεται ξανά με τον έφηβο γιο τους, ο οποίος θέλει να μείνει με τον πατέρα του.

Αντιμετωπίζοντας προβλήματα συμπεριφοράς, δυσκολίες στο σχολείο, ο νεαρός Νίκολας ελπίζει ότι η λύση στη δύσκολη φάση της ζωής του θα είναι το να ζήσει για λίγο με τον πατέρα του προκειμένου να βρει μια ισορροπία, αλλά η πραγματικότητα θα αποδειχθεί πιο δύσκολη και μπερδεμένη απ' όσο όλοι θα μπορούσαν να φανταστούν.

Διαβάστε επίσης: Η Κέιτ Μπλάνσετ πρωταγωνίστρια στην νέα ταινία του Τοντ Φιλντ