Buzz

Η επόμενη ταινία του Φράνσις Λι μετά το «Ammonite», θα είναι ένα θρίλερ με πρωταγωνιστή τον Τζος Ο΄Κόνορ

στα 10

O διάσημος πλέον μετά το «The Crown» πρωταγωνιστής του «God’s Own Country» ετοιμάζεται να συναντήσει ξανά τον αγαπημένο του σκηνοθέτη.

Η επόμενη ταινία του Φράνσις Λι μετά το «Ammonite», θα είναι ένα θρίλερ με πρωταγωνιστή τον Τζος Ο΄Κόνορ
Φράνσις Λι

Μπορεί το «Ammonite» να έχασε ένα μεγάλο μέρος του momentum που θα του έδινε η πρεμιέρα του στο φεστιβάλ των Καννών που ακυρώθηκε το 2020 λόγω της πανδημίας, αλλά ακόμη και κάτω από τις παράξενες συνθήκες των ημερών μας, επιβεβαίωσε ότι ο σκηνοθέτης του Φράνσις Λι, είναι μια από τις πιο ιδιαίτερες περιπτώσεις του ευρωπαϊκού σινεμά.

Το ντεμπούτο του «God’s Own Country» μας είχε συστήσει πριν μερικά χρόνια όχι μόνο το δικό του ξεχωριστό ταλέντο, αλλά κι εκείνο του πρωταγωνιστή του Τζος Ο΄Κόνορ που από τότε μέχρι σήμερα έγινε διάσημος και λόγω του «The Crown» όπου υποδυόταν τον Πρίγκιπα Κάρολο.

Διαβάστε επίσης: Η Κέιτ Μπλάνσετ πρωταγωνίστρια στην νέα ταινία του Τοντ Φιλντ

josh O'Connor Τζος Ο΄Κόνορ

Τώρα οι δυο τους που εκτός από συνεργάτες είναι και πολύ καλοί φίλοι, θα συναντηθούν ξανά στην τρίτη μεγάλου μήκους του Λι η οποία θα είναι «μια ταινία τρόμου με έντονα ταξικά και queer στοιχεία και πρωταγωνιστή έναν θλιμμένο νεαρό άντρα σε μια τεράστια ερημιά». Το φιλμ θα αποτελεί μεταφορά ενός βιβλίου στην οθόνη -αλλά ο Λι δεν είναι έτοιμος ακόμη να αποκαλύψει ποιο είναι αυτό- εν τούτοις όπως έχει δηλώσει «πάντα ήθελα να κάνω ένα αληθινά τρομακτικό horror film» και προφανώς η στιγμή ήρθε. Ανυπομονούμε.

Δείτε ακόμη: Η Φίμπι Γουόλερ-Μπριτζ προστέθηκε στο καστ του «Ιντιάνα Τζόουνς 5»