Buzz

To «Twister» του Γιάν ντε Μποντ αποκτά σίκουελ

στα 10

Μια αγαπημένη και καλτ πλέον ταινία των 90s θα αποκτήσει το δικό της σίκουελ 25 χρόνια μετά. Αλλά υπάρχει ένα πρόβλημα... Πρέπει πρώτα να βρεθεί ο σκηνοθέτης.

To «Twister» του Γιάν ντε Μποντ αποκτά σίκουελ

Αν ρωτήσεις αρκετούς να σου που μερικές υποτιμημένες ταινίες της δεκαετίας του ’90 σίγουρα μέσα σε αυτές τις λίστες θα βρεις και το «Twister» του Γιαν ντε Μποντ, με πρωταγωνιστές τους Ελεν Χαντ, Μπιλ Πάξτον, Φίλιπ Σίμουρ Χοφμαν και Τοντ Φιλντ. Μια ταινία η οποία ξεκίνησε την τότε μόδα των ταινιών καταστροφής δεν κατάφερε όμως ποτέ να αποκτήσει κάποιο δικό της σίκουελ.

25 χρόνια μετά φαίνεται πως η ελπίδα πολλών φανς βρίσκεται ένα βήμα πριν γίνει πραγματικότητα, αλλά υπάρχουν ακόμα κάποιες δυσκολίες. Σύμφωνα με το Deadline, η Universal και η Amblin Entertainment ετοιμάζονται να ξεκινήσουν την παραγωγή της ταινίας «Twisters», με τα γυρίσματα να αρχίζουν στα μέσα του 2023. Το σενάριο είναι γραμμένο από τον Μαρκ. Λ. Σμιθ του «The Revenant» όμως, μέχρι στιγμής, τους διαφεύγει ο σκηνοθέτης.

Διαβάστε ακόμα: Ο Αντόνις Κριντ επιστρέφει στο ρινγκ με το τρέιλερ του «Creed III»

twister

Το άρθρο αναφέρει πως ο Τζόζεφ Κοζίνσκι του «Top Gun: Maverick» είχε αναλάβει αρχικά την σκηνοθεσία, αλλά το αρκετά φορτωμένο πρόγραμμά του τον ανάγκασε να αποχωρήσει. Αλλά ονόματα που ακούστηκαν ήταν και εκείνα των Τζιμι Τσιν και Ελίζαμπεθ Τσάι Βασαρχέλι του «Free Solo», του Νταν Τράχτενμπεργκ του «Prey» και του Τράβις Νάιτ του «Κούμπο και οι Δυο Χορδές» και του «Bumblebee».

Ο Τράχτενμπέργκ όμως φαίνεται πως διέψευσε τις φήμες αυτές.

Το σίκουελ θα αφηγείται την ιστορία της κόρης των χαρακτήρων της Χαντ και του Πάξτον που, όπως και οι γονείς της, γοητεύεται από το κυνήγι των καταιγίδων, και αν λάβουμε υπόψιν τον πληθυντικό στον τίτλο της ταινίας τότε μιλάμε για αρκετά περισσότερες καταιγίδες. Από αυτό υποθέτουμε πως ίσως η Χαντ θα επιστρέψει για να πρωταγωνιστήσει στην ταινία, καθώς και οποιονδήποτε άλλος χαρακτήρας.

Αν τελικά τα γυρίσματα ξεκινήσουν στα μέσα του 2023 τότε το «Twisters» αναμένεται στις αίθουσες κάποια στιγμής το 2024. Περιμένουμε περισσότερα νέα σύντομα.