Buzz

Ο Τίμοθι Σαλαμέ δεν είχε διαβάσει ποτέ τις «Μικρές Κυρίες»...

στα 10

...αλλά του έδωσε και κατάλαβε στην προετοιμασία της νέας ταινίας της Γκρέτα Γκέργουιγκ.

Ο Τίμοθι Σαλαμέ δεν είχε διαβάσει ποτέ τις «Μικρές Κυρίες»...

Ο Τίμοθι Σαλαμέ είναι πάρα πολύ busy αυτό τον καιρό: έχοντας βάλει προς το παρόν στο ράφι το «A Rainy Day in New York» του Γούντι Αλεν, σχεδιάζοντας το προφίλ του Πολ Ατρείδη για το «Dune» του Ντενί Βιλνέβ, προωθεί την ταινία που όλοι θεωρούν ότι θα τον οδηγήσει στη δεύτερη οσκαρική υποψηφιότητά του, το συγκινητικό «Beautiful Boy» του Φέλιξ φαν Γκρόνινγκερ, ενώ παράλληλα συμμετέχει στα γυρίσματα του «Little Women», με τη σκηνοθετική υπογραφή της Γκρέτα Γκέργουιγκ, στης οποίας το «Lady Bird» κρατούσε επίσης ένα μικρό αλλά καθοριστικό ρόλο.

Δείτε ακόμη: Ετοιμάστε τα χαρτομάντιλα! Νέο τρέιλερ για το «Beautiful Boy» με τον Τίμοθι Σαλαμέ

Στην επίσημη πρεμιέρα του «Beautiful Boy» στο Λος Αντζελες, ο 23χρονος Τίμοθι Σαλαμέ παραδέχτηκε χαριτωμένα στην κάμερα του Variety ότι οι «Μικρές Κυρίες», το κλασικό μυθιστόρημα της Λουίζα Μέι Αλκοτ δεν είχε βρει ως τώρα το δρόμο για τη βιβλιοθήκη του: «Γνώριζα τις "Μικρές Κυρίες", αλλά δεν είχα διαβάσει το βιβλίο. Τώρα το διάβασα. Ηξερα ότι πρόκειται για ένα κλασικό μυθιστόρημα, αλλά είναι τρελό, μέρα με την ημέρα στις πρόβες βυθίζομαι όλο και πιο βαθιά στο θρύλο του. Γυρίζουμε την ταινία στη Μασαχουσέτη, εκεί όπου γράφτηκε το βιβλίο κι έτσι πολλοί άνθρωποι στο συνεργείο είναι στενά συνδεδεμένοι μ' αυτό, το αγαπούν και το ταυτίζουν με τα νεανικά τους χρόνια.»

Διαβάστε ακόμη: Η Γκρέτα Γκέργουιγκ σκηνοθετεί τις «Μικρές Κυρίες» με Μέριλ Στριπ, Εμα Στόουν, Σίρσα Ρόναν και Τίμοθι Σαλαμέ

timothee chalamet 607Στην πρεμιέρα του «Beautiful Boy», με τον Στιβ Καρέλ

Ο Σαλαμέ δήλωσε ενθουσιασμένος με την προοπτική της ταινίας «Little Women», όπου θα υποδυθεί τον νεαρό Λόρι με τις ρομαντικές ιδέες: «Τα γυρίσματα έχουν ξεκινήσει κι όλοι μου συμπεριφέρονται με υπέροχο τρόπο,» συνέχισε ο ηθοποιός. «Μου παραχώρησαν το χρόνο να ασχοληθώ με τη δημοσιότητα του "Beautiful Boy" και θα τους συναντήσω στη Μασαχουσέτη σε λίγες βδομάδες. Ετσι κι αλλιώς, θα έκανα οτιδήποτε μου πρότεινε η Γκρέτα!» Το συναρπαστικό καστ του «Little Women» της Γκρέτα Γκέργουιγκ, συνθέτου οι Μέριλ Στριπ, Λόρα Ντερν, Εμα Γουάτσον, Φλόρενς Πιου, Σέρσα Ρόναν, Τζέιμς Νόρτον, Κρις Κούπερ και Λουί Γκαρέλ, μεταξύ άλλων! Δείτε παρακάτω ένα απόσπασμα από τη συνέντευξη του Τίμοθι Σαλαμέ στο Variety.