Buzz

«Love and Thunder»: Αυτός είναι ο τίτλος του «Thor 4»

στα 10

Κι όχι μόνο αυτό αλλά το πάνελ της Marvel Studios για την ταινία στο Comic Con του Σαν Ντιέγκο έκρυβε και άλλη μια μεγάλη έκπληξη!

«Love and Thunder»: Αυτός είναι ο τίτλος του «Thor 4»

Πριν λίγες μέρες έγινε γνωστό πως ο Τάικα Γουατίτι αποφάσισε να αφήσει την κινηματογραφική μεταφορά του «Αkira» και να ασχοληθεί με το «Thor 4». Και χτες στο μεγάλο πάνελ του Comic Con του Σαν Ντιέγκο η Marvel Studio ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα τον τίτλο και το logo της ταινίας η οποία θα λέγεται «Love and Thunder». Αλλά δεν σταμάτησε μόνο εκεί.

O Κρις Χέμσγουορθ επιστρέφει ως ο θεός του κεραυνού, με τον Γουατίτι να λέει αστειεύεται πως «η ταινία θα μιλάει για την σχέση του Θορ με τον Κοργκ; Θα συνεχίσουν τον έρωτά του από το “Ragnarok”; Ποιος ξέρει. Δεν υπάρχει τίποτα πιο δυνατό στον κόσμο από την αγάπη!»

To καλύτερο όμως νέο ήταν όταν ο Γουατίτι ανακοίνωσε επίσης πως η Νάταλι Πόρτμαν επιστρέφει στο σύμπαν της Marvel, αυτή την φορά παίζοντας μια θηλυκή εκδοχή του Θορ, η οποία πρωτοεμφανίστηκε στα κόμικ του Τζέισον Ααρον. «Οταν γυρίζαμε το “Ragnarok” διάβαζα μια ιστορία από τα κόμικ του Τζέισον Ααρον, το “Mighty Thor”, και για όσους γνωρίζουν την ιστορία είναι υπέροχο το να παρουσιάσουμε στο “Love and Thunder” μια θηλυκή Θορ» δήλωσε ο Γουατίτι και με αυτό η Πόρτμαν εμφανίστηκε στη σκηνή κρατώντας το Μιόλνιρ, το σφυρί του Θορ, λέγοντας «έχει ωραία αίσθηση. Πάντα ήθελα να κρατήσω ένα σφυρί.»

Διαβάστε ακόμα: Η Αντζελίνα Τζολί στο δρόμο για το σύμπαν της Marvel

thor 4 607

thor 4 607

Αυτό αποτελεί ίσως και την μεγαλύτερη έκπληξη μιας και η Πόρτμαν είχε δηλώσει πως είχε τελειώσει με το σύμπαν της Marvel, ενώ στο «Εndgame» είχαν απλά χρησιμοποιήσει σκηνές της από το «Thor: The Dark World». Μαζί τους επιστρέφει και η Τέσα Τόμσον στον ρόλο της Βαλκυρίας αλλά και ως Βασίλισσα της Ασγκαρντ.

H ταινία «Thor: Love and Thunder» θα βγει στις αίθουσες στις 5 Νοεμβρίου 2021.

Περισσότερο Comic Con 2019: