Buzz

Η Αντζελίνα Τζολί στο δρόμο για το σύμπαν της Marvel

στα 10

Η Αντζελίνα Τζολί βρίσκεται σε συζητήσεις για να αναλάβει έναν πρωταγωνιστικό ρόλο στο επερχόμενο «The Eternals», το οποίο θα μας συστήσει την επόμενη γενιά υπερηρώων στο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel.

Η Αντζελίνα Τζολί στο δρόμο για το σύμπαν της Marvel

Μπορεί το κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel να ετοιμάζεται για τη μεγάλη του κορύφωση στο «Avengers: Endgame», αυτό όμως κάθε άλλο παρά σημαίνει ότι πλησιάζει στο τέλος του.

Το αντίθετο, μάλιστα, καθώς ο Κέβιν Φιγκ, ο εγκέφαλος πίσω από το υπερεπιτυχημένο franchise υπερηρωικών ταινιών, δηλώνει πως το μέλλον της σειράς δεν επιφυλάσσει μονάχα την επανεμφάνιση των διάσημων χαρακτήρων που έχουμε γνωρίσει μέσα από τις έως τώρα ταινίες, αλλά και φιλμ που θα μας συστήσουν νέους ήρωες με τους οποίους το ευρύ κοινό δεν είναι εξοικειωμένο μέχρι τώρα.

Προς αυτήν την κατεύθυνση θα κινείται το «The Eternals», που θα σκηνοθετήσει η Κλόι Ζάο («The Rider») και το οποίο έχει ήδη γίνει αντικείμενο συζήτησης, καθώς φημολογείται ότι θα περιλαμβάνει τον πρώτο γκέι υπερήρωα σε πρωταγωνιστικό ρόλο.

Διαβάστε ακόμη: To «Avengers: Endgame» θα έχει επική διάρκεια τριών ωρών – είναι όμως πραγματικά απαραίτητο;

The Eternals 607

Βασισμένο στην ομότιτλη σειρά κόμικ του Τζακ Κέρμπι, το «The Eternals» ακολουθεί τις περιπέτειες των παντοδύναμων και σχεδόν αθάνατων όντων γνωστών ως Eternals, και των αιώνιων αντιπάλων τους, the Deviants, οι οποίοι δημιουργήθηκαν από κοσμικές οντότητες με το όνομα Celestials. Σύμφωνα με τον Φιγκ, η ταινία θα ακολουθεί τα πρότυπα του «Guardians of the Galaxy», στον τρόπο που θα συστήνει από το μηδέν μια νέα ομάδα ηρώων, αντί να τους εισάγει σταδιακά στο ευρύτερο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel, όπως έκανε με τους «Avengers».

Και ποιος θα ήταν ο καλύτερος τρόπος για να το κάνει αυτό, από το να εξασφαλίσει μια πρωτοκλασάτη χολιγουντιανή σταρ για να κουβαλήσει το βάρος αυτής της πρώτης κινηματογραφικής γνωριμίας; Σε αυτό το πλαίσιο, σύμφωνα με πληροφορίες, η Marvel βρίσκεται σε συζητήσεις με την Αντζελίνα Τζολί, προκειμένου η ηθοποιός να αναλάβει έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους. Τίποτα δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα ακόμη, ούτε φυσικά έχει γίνει γνωστό για ποιον ρόλο την προορίζει, ωστόσο μια τέτοια κίνηση σίγουρα βγάζει νόημα από εμπορικής πλευράς.

Ακόμα κι αν -όπως έχει αποδείξει επανειλημμένα- η Marvel δεν έχει ανάγκη πλέον από διασημότητες για να εξασφαλίσει την εισπρακτική επιτυχία, η παρουσία ενός σταρ του βεληνεκούς της Τζολί ποτέ δεν έβλαψε ακόμα και το πιο καθιερωμένο franchise, ειδικά όταν ετοιμάζεται για το επόμενο, συγκριτικά πιο ριψοκίνδυνο βήμα του. .

Διαβάστε ακόμη