Buzz

Ενας φίλος από τα πολύ παλιά επιστρέφει στο «Terminator: Dark Fate»

στα 10

Δεν θα δούμε μόνο την επιστροφή των Αρνολντ Σβαρτσενέγκερ και Λίντα Χάμιλτον στην ταινία.

Ενας φίλος από τα πολύ παλιά επιστρέφει στο «Terminator: Dark Fate»

Αυτές τις μέρες βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη το Comic-Con στο Σαν Ντιέγκο και τα κινηματογραφικά (ανάμεσα σε άλλα) νέα διαδέχονται το ένα πίσω από το άλλο σε ρυθμούς πολυβόλου. Χτες πραγματοποιήθηκε το panel της ταινίας «Terminator: Dark Fate» και ο Τζέιμς Κάμερον, ο οποίος επιστρέφει στο franchise ως παραγωγός, είχε κάτι νέο να ανακοινώσει σε όλους τους φανς.

Διαβάστε ακόμα: Η Σάρα Κόνορ επιστρέφει για να σώσει το μέλλον στο πρώτο τρέιλερ του «Terminator: Dark Fate»

terminator 607

Μιλώντας μέσω βίντεο, ο Κάμερον ανακοίνωσε πως ο Εντουαρντ Φέρλονγκ, που έπαιξε τον νεαρό Τζον Κόνορ στο «Terminator 2», επιστρέφει στο franchise. Η επιστροφή των Αρνολντ Σβαρτσενέγκερ και Λίντα Χάμιλτον ήταν ήδη γνωστή, αλλά το όνομα του Φέρλονγκ αποτέλεσε μια τεράστια έκπληξη για τους φανς.

Βέβαια ο Κάμερον δεν διευκρίνισε αν ο Φέρλονγκ θα έχει κάποιο σημαντικό ρόλο στην ταινία ή απλά θα κάνει κάποιο πέρασμα σε αυτή. Ο χαρακτήρας του Τζον Κόνορ έχει παιχτεί από διάφορους ηθοποιούς σε όλη την διάρκεια της σειράς, αλλά όπως είχε δηλώσει ο Κάμερον «αποτελεί μια συνέχεια των δυο πρώτων ταινιών. Και θα προσποιηθούμε πως οι επόμενες ταινίες ήταν απλά ένα κακό όνειρο. Ή ένα εναλλακτικό σύμπαν, που είναι και πιο επιτρεπτό.» Αρα μοιάζει αρκετά λογική η απόφαση να φέρουν ξανά τον Φέρλονγκ για να παίξει τον Κόνορ στη συγκεκριμένη ταινία.

Την σκηνοθεσία της ταινίας έχει αναλάβει ο Τιμ Μίλερ, του «Deadpool», και ο Κάμερον είχε πει πως «είναι περισσότερο παιδί του Τιμ [η ταινία αυτή] μιας κι εγώ είχα αρκετούς ενδοιασμούς στην αρχή. Στο μόνο που επέμεινα είναι να την ανανεώσουμε έτσι ώστε να γίνει πιο προσιτή στο κοινό του 21ου αιώνα.»

Πάντως περιμένουμε την επιστροφή του Εξολοθρευτή στις αίθουσες στις 23 Οκτωβρίου.

Για την ώρα δείτε το panel της ταινίας από το Comic-Con του Σαν Ντιέγκο παρακάτω.


Δείτε εδώ και το νέο τρέιλερ της ταινίας:


Περισσότερο Comic-Con 2019