Buzz

Η πρώτη και πιο ωραία αντίδραση στο «Star Wars: Skywalker Η Ανοδος» είναι αυτή του Ρίτσαρντ Ε. Γκραντ

στα 10

Ο Ρίτσαρντ Ε. Γκραντ είδε το νέο Star Wars και έχει κάτι να μας πει.

Η πρώτη και πιο ωραία αντίδραση στο «Star Wars: Skywalker Η Ανοδος» είναι αυτή του Ρίτσαρντ Ε. Γκραντ

O Ρίτσαρντ Ε. Γκραντ είναι ένας από τους πιο αγαπημένους και ταλαντούχους ηθοποιούς που υπάρχουν, ο οποίος δεν φοβάται να δείξει τον ενθουσιασμό και την αγάπη του για κάτι. Οπως τότε με εκείνο το γράμμα που είχε γράψει στην Μπάρμπρα Στρέιζαντ, και ειδικά μάλιστα όταν εκείνη του απάντησε. Και για άλλη μια φορά βγαίνει για να φωνάξει στον κόσμο το πόσο αγάπησε το «Star Wars: Skywalker Η Ανοδος» στο οποίο πρωταγωνιστεί στον ρόλο του Στρατηγού Πράιντ.

Διαβάστε ακόμα: Eνα Baby Yoda δώρο θέλω αφού

richard e. grant 607

Το καστ της ταινίας είχε την ευκαιρία να δει την ταινία πριν τη μεγάλη της πρεμιέρα αυτή την εβδομάδα. Και ενώ το υπόλοιπο καστ κρατά σιγή ιχθύος για την ταινία, ο Γκραντ έσπασε το εμπάργκο της Disney για να βγει στο twitter ανεβάζοντας ένα βίντεο με την αντίδρασή του στην οποία, με δάκρια στα μάτια, λέει πόσο πολύ την λάτρεψε. «Μόλις είδα το “Star Wars: Skywalker Η Ανοδος” και τίποτα δεν μπορεί να σας προετοιμάσει για αυτό. Ζητωκραύγαζα, φώναζα, έκανα fist pump με τον αέρα, σηκώθηκα και χειροκροτούσα. Είναι ακριβώς αυτό που περιμένατε. Είμαι τόσο περήφανος που είμαι μέρος της ταινίας αυτής και ανυπομονώ να την δείτε κι εσείς» είπε ο Γκραντ με τρεμάμενη φωνή στο βίντεο που ανέβασε στο twitter.

Μέχρι στιγμής η Disney δεν έχει αφαιρέσει το βίντεο, το οποίο μπορείτε να δείτε παρακάτω, αλλά σίγουρα δεν αργήσει να το κατεβάσει μέχρι να περάσει και το εμπάργκο. Μεγάλα λόγια σίγουρα και αν είναι αν τα πιστέψουμε τότε σίγουρα μας περιμένει μια δυνατή και έντονη κινηματογραφική εμπειρία. Η ταινία «Star Wars: Skywalker Η Ανοδος» θα βγει στις ελληνικές αίθουσες στις 18 Δεκεμβρίου από την Feelgood Entertainment.

Διαβάστε ακόμα: