Buzz

O Τζέι Τζέι Εϊμπραμς μιλάει για τον ρόλο της Κάρι Φίσερ στο «The Rise of Skywalker»

στα 10

Ο Εϊμπραμς ρίχνει λίγο περισσότερο φως στις σκηνές της Κάρι Φίσερ στην ταινία «Star Wars Episode IX: The Rise of Skywalker».

O Τζέι Τζέι Εϊμπραμς μιλάει για τον ρόλο της Κάρι Φίσερ στο «The Rise of Skywalker»

Ενας μήνας έχει μείνει μέχρι το «Star Wars Episode IX: The Rise of Skywalker» ξεκινήσει την αδιαφιλονίκητη επική του πορεία στις κινηματογραφικές αίθουσες και μερικές από τις πιο αναμενόμενες σκηνές του σίγουρα θα είναι και εκείνες στις οποίες θα πρωταγωνιστεί η Κάρι Φίσερ.

Αν και ήδη γνωρίζουμε πως η Φίσερ τελικά θα πρωταγωνιστήσει στην ταινία, πολλά και διάφορα είχαν ακουστεί καθ’ όλη την διάρκεια παραγωγής της, με τον πρώτο σκηνοθέτη που την είχε αναλάβει, τον Κόλιν Τρέβοροου, να λέει πως είχαν αναγκαστεί να ξαναγράψουν το σενάριο από την αρχή μετά τον θάνατο της Φίσερ. Ακόμα και η πρόεδρος της Lucasfilm Κάθλιν Κένεντι είχε δηλώσει πως δεν πρόκειται να δούμε την αγαπημένη Λέια Οργκάνα στην τελευταία ταινία. Αλλά κάτι άλλαξε όταν ο Τζέι Τζέι Εϊμπραμς ανέλαβε την σκηνοθεσία και φαίνεται πως κατάφερε να βρει έναν τρόπο να την βάλει στην ταινία.

Διαβάστε ακόμα: H ιστορία πίσω από εκείνη την τελευταία και συναισθηματική σκηνή της Κάρι Φίσερ στο «The Rise of Skywalker»

Carrie Fisher 607

Σε μια πρόσφατη συνέντευξή του μάλιστα ο Εϊμπραμς μίλησε για αυτές τις σκηνές λέγοντας πως δεν χρειάστηκε να αλλάξουν την ιστορία ή να αλλοιώσουν τον χαρακτήρα της Λέια μετά τον θάνατο της Φίσερ και συνέχισε λέγοντας πως «υπάρχουν στιγμές στην ταινία όπου [η Λέια] αλληλεπιδρά με άλλους χαρακτήρες με έναν τρόπο ο οποίος είναι εκπληκτικός. Αν λειτουργήσει όλο αυτό θα είναι κάτι το αόρατο και αν δεν το γνωρίζατε δεν θα φαίνονταν καθόλου. Αλλά καταφέραμε να πούμε την ιστορία της Λέια με τον ίδιο τρόπο που θα την λέγαμε ακόμα και αν ζούσε η Κάρι. Και αυτό είναι απίστευτο.»

Ο ίδιος μάλιστα φαίνεται πως χρησιμοποίησε 8 λεπτά υλικού το οποίο δεν χρησιμοποιήθηκε στο «H Δύναμη Ξυπνάει» και «Οι Τελευταίοι Τζεντάι» και με την χρήση ειδικών εφέ έβαλε την Φίσερ να συνομιλεί και να αλληλεπιδρά με άλλους χαρακτήρες μέσα στην ταινία. Ισως να μην είναι αρκετό αυτό για κάποιους φανς, ειδικά μάλιστα και μετά τις δηλώσεις του αδερφού της Τοντ Φίσερ που είχε πει πως αν ζούσε η αδερφή του «η ταινία θα ήταν μια μεγάλη ανταμοιβή για τον χαρακτήρα της. Θα ήταν η τελευταία Τζεντάι.» Αλλά εμπιστευόμαστε τον Εϊμπραμς να τα κάνει όλα να λειτουργήσουν τέλεια και να δώσει ένα αρκετά συναισθηματικό αντίο στον χαρακτήρα της Λέια.

Δεν έχουμε παρά να περιμένουμε ως τις 20 Δεκεμβρίου.

Διαβάστε ακόμα: «Είναι ντροπιαστικό και ανήθικο». Καλλιτέχνες και ηθοποιοί αντιδρούν στον CGI Τζέιμς Ντιν