Buzz

H ιστορία πίσω από εκείνη την τελευταία και συναισθηματική σκηνή της Κάρι Φίσερ στο «The Rise of Skywalker»

στα 10

Η Ντέιζι Ρίντλεϊ αποκάλυψε μια αρκετά αστεία ιστορία για την αγκαλιά της συγκεκριμένης σκηνής, η οποία κρύβει πίσω της το απαράμιλλο πνεύμα της Φίσερ.

H ιστορία πίσω από εκείνη την τελευταία και συναισθηματική σκηνή της Κάρι Φίσερ στο «The Rise of Skywalker»

Μπορεί η Κάρι Φίσερ να πέθανε το 2016, αλλά το πνεύμα της συνεχίζει να ζει μέσα από τις ταινίες του «Πολέμου των Αστρων». Ηδη γνωρίζουμε πως στο Επεισόδιο ΙΧ του saga, που έχει πλέον τίτλο «The Rise of Skywalker», θα δούμε για τελευταία φορά την Κάρι Φίσερ ως Στρατηγό Λέια Οργάνα, σε σκηνές που έχουν γυριστεί ήδη από το «Επεισόδιο VII: Η Δύναμη Ξυπνάει» και είχαν κοπεί στο μοντάζ. Θα περιμέναμε κάτι αρκετά βαθυστόχαστο να κρύβεται πίσω από την συγκεκριμένη σκηνή, αλλά πέφτουμε πολύ έξω.

Διαβάστε ακόμα: O Οσκαρ Αϊζακ επιβεβαιώνει πως το ένατο επεισόδιο «Star Wars» θα κλείσει «με έναν πολύ όμορφο τρόπο» την ιστορία της Λέια

Carrie Fisher 607

Οπως δείχνει το πρώτο τρέιλερ της ταινίας που κυκλοφόρησε τον Απρίλιο, η συγκεκριμένη σκηνή δείχνει την Ρέι (Ντέιζι Ρίντλεϊ) να αγκαλιάζει, σε μια από ότι φαίνεται αρκετά συναισθηματική σκηνή, την Λέια, αλλά η Ρίντλεϊ αποκάλυψε σε μια συνέντευξή της στο Vulture πως με το ζόρι συγκρατούσε τα γέλια της με αυτό που της ψιθύρισε η Φίσερ στο αυτί: «[Η Φίσερ] μου ψιθύριζε “πρόκειται για μια αρκετά μεγάλη γαμημένη αγκαλιά”. Προσπαθούσε να ερμηνεύσω τον ρόλο μου και σκεφτόμουν “Θεέ μου, Κάρι!” Κάνει δεν μας είχε πει το τι θα έπρεπε να κάνουμε.»

Η Φίσερ είναι γνωστή για το καυστικό της χιούμορ αλλά και τις φάρσες που κάνει στους συμπρωταγωνιστές της κατά την διάρκεια των γυρισμάτων και η συγκεκριμένη ιστορία είναι υπέροχη απόδειξη όλων αυτών. Φυσικά ακόμα δεν γνωρίζουμε πως μια σκηνή που γυρίστηκε ένα παλαιότερο επεισόδιο θα ταιριάζει με τον «Επεισόδιο ΙΧ», αλλά όπως επιβεβαίωσε και η Ρίντλεϊ δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας: «η συγκεκριμένη σκηνή δεν διαφέρει στο κλίμα και πολύ [από το “Η Δύναμη Ξυπνάει”]. Βλέποντάς τη συγκινήθηκα αρκετά, μια και θυμάμαι την αρχική σκηνή. Και είναι περίεργο για κάποιον ο οποίος δεν βρίσκεται στη ζωή να ξαναζωντανεύει με αυτόν τον τρόπο. Είναι απόκοσμο το πόσο συνδέεται με την τωρινή ιστορία. Είναι εκπληκτικό.»

Η ταινία αναμένεται στις αίθουσες στις 20 Δεκεμβρίου.

Διαβάστε ακόμα: