Buzz

Μετά το «Solo», o Μπόμπα Φετ αποκτά την δική του σόλο Star Wars Movie

στα 10

O Τζέιμς Μάνγκολντ θα γράψει και θα σκηνοθετήσει την ταινία.

Μετά το «Solo», o Μπόμπα Φετ αποκτά την δική του σόλο Star Wars Movie

Δεν είμαστε σίγουροι πότε ακριβώς θα έρθει η στιγμή που τα spin off του «Πολέμου των Αστρων» θα αρχίσουν να κουράζουν αλλά καθώς το «Solo» δείχνει ότι θα τα πάει θαυμάσια στα ταμεία, η στιγμή είναι κατάλληλη για την Disney και την LucasFilm να ανακοινώσουν το επόμενο κεφάλαιο στον όλο κι επεκτεινόμενο Star Wars γαλαξία.

Ξέρουμε ήδη ότι υπάρχουν στα σκαριά αρκετές μεμονωμένες ιστορίες των χαρακτήρων της πρωτότυπης ταινίας που αναπτύσσονται στο πρότυπο του «Solo» όμως αυτή που μοιάζει να παίρνει προβάδισμα είναι αφιερωμένη στον Μπόμπα Φετ, έναν δευτερεύοντα χαρακτήρα που όμως απέκτησε cult status στους φαν του Star Wars.

Δείτε ακόμη: Ποιος ήταν ο Χαν Σόλο πριν γίνει... ο Χαν Σόλο;

Boba Fett 607

Κυνηγός επικηρυγμένων στη δούλεψη του Τζάμπα Χατ, εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο «Η Αυτοκρατορία Αντεπιτίθεται» το 1980 κι επέστρεψε με την «Επιστροφή των Τζεντάι» το 83. Φορούσε πάντα πανοπλία και κράνος και είχε ένα μάλλον άδοξο τέλος στο στομάχι του Σαρλαακ –ένα πλάσμα που χωνεύει την τροφή του για χίλια χρόνια.

james mangold logan 607 O Τζέιμς Μάνγκολντ με τον Χιου Τζακμαν στα γυρίσματα του «Logan»

Κι αν όλα αυτά δεν τον κάνουν να δείχνει εκ πρώτης όψεως ιδανικός ήρωας μιας ολόκληρης ταινίας μετά το «Logan» έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στον Τζέιμς Μάνγκολντ ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες γράφει ήδη το σενάριο της ταινίας μαζί με τον Σάιμον Κίνμπεργκ σεναριογράφο και παραγωγό στις ταινίες των X-Men με τον οποίον είχαν ήδη δουλέψει μαζί στο «Logan».

Η δύναμη ας είναι μαζί τους.

Δείτε επίσης: