Buzz

Ποιος ήταν ο Χαν Σόλο πριν γίνει... ο Χαν Σόλο; Το νέο featurette του «Solo» αποκαλύπτει

στα 10

Και μαζί, βλέπουμε την πρώτη φορά που ο Χαν συναντά τον κατοπινό του πιστό φίλο, Τσουμπάκα!

Ποιος ήταν ο Χαν Σόλο πριν γίνει... ο Χαν Σόλο; Το νέο featurette του «Solo» αποκαλύπτει

Με ημερομηνία εξόδου τις 25 Μαΐου, αλλά λαμπερή παγκόσμια πρώτη στο 71ο Διεθνές Φεστιβάλ των Καννών, το «Solo: A Star Wars Story» είναι η πιο πολυαναμενόμενη ταινία της άνοιξης για τους φανατικούς της saga, οι οποίοι περιμένουν με μια σχετική καχυποψία να δουν εάν μπορεί να πείσει ο Ολντεν Ερενραΐκ ότι θα μπορούσε να έχει κάτι από την ακαταμάχητη γοητεία του νεαρού Χάρισον Φορντ. Δεν τους αδικούμε.

Δείτε κι αυτό: «I’m a flyer»: Ο Χαν Σόλο υψώνει ανάστημα στο νέο τρέιλερ του «Solo: A Star Wars Story»

Solo character posters 607 1

Ενα νέο featurette του «Solo: A Star Wars Story», ωστόσο, έρχεται ν' αποκαλύψει τα ελκυστικότερα στοιχεία της ταινίας και του ήρωά της. Εδώ, μέσα από νέα πλάνα και συνεντεύξεις με τους πιο περίοπτους συντελεστές, από τον σκηνοθέτη Ρον Χάουαρντ ως τον σεναριογράφο Λόρενς Κάσνταν, βλέπουμε ένα σύμπαν όπου η Αυτοκρατορία ελέγχει τα πάντα κι όπου μόνο ένα ελεύθερο πνεύμα, ένας τζογαδόρος της ζωής, αντιστέκεται με τον δικό του τρόπο. Και φυσικά γινόμαστε μάρτυρες της πρώτης φοράς που ο Χαν γνώρισε τον Τσουμπάκα και πιλοτάρισε το Millennium Falcon!

Δωράκι: «Solo: A Star Wars Story»: δείτε τα character posters!

solo 607

Δείτε το featurette παρκάτω. Στην ταινία παίζουν ακόμη ο Ντόναλντ Γκλόβερ του τηλεοπτικού «Atlanta» στο ρόλο ενός νεότερου Λάντο Καλρίσιαν, ο Γιούνας Σουοτάμο σε πλήρη περιβολή Τσουμπάκα να παίρνει οριστικά τα ηνία από τον Πίτερ Μέιχιου που φόρεσε πρώτος το γούνινο κοστούμι, η Εμίλια Κλαρκ του «Game of Thrones», ο Γούντι Χάρελσον, η Φίμπι Γουόλερ-Μπριτζ, δημιουργός και πρωταγωνίστρια του «Fleabag», η Τάντι Νιούτον και ο Πολ Μπέτανι.


Διαβάστε ακόμη: Τι συμβουλές έδωσε ο Χάρισον Φορντ στον Ολντεν Ερενραϊκ για να γίνει σωστός «Solo»;