Buzz

Τι συμβουλές έδωσε ο Χάρισον Φορντ στον Ολντεν Ερενραϊκ για να γίνει σωστός «Solo»;

στα 10

Ο παλιός είναι σίγουρα αλλιώς, γι' αυτό κι ο Χάρισον Φορντ έγινε μυστικός κονσιλιέρι για τον νέο Χαν Σόλο, τον Ολντεν Ερενραϊκ.

Τι συμβουλές έδωσε ο Χάρισον Φορντ στον Ολντεν Ερενραϊκ για να γίνει σωστός «Solo»;

Μπορεί ο Χάρισον Φορντ να πέρασε τέσσερις δεκαετίες μέσα στη φιγούρα και το μυαλό του Χαν Σόλο, αλλά με τη γνώριμη αποστασιοποίησή του προς... τα πάντα, στάθηκε στο πλάι για να δώσει έδαφος στον Ολντεν Ερενραϊκ (του «Hail, Caesar!» των αδελφών Κοέν), να κάνει τον ήρωα δικό του, καθώς τον υποδύεται στα πρώτα του βήματα στο διάστημα, στο «Solo: A Star Wars Story» που περιμένουμε στις αίθουσες στις 24 Μαΐου. Περίπου.

Δείτε ακόμη: Ποιοι έφτασαν κοντά για το ρόλο του νεαρού Χαν Σόλο (δείτε το βίντεο με τις ακροάσεις)

Οπως εξομολογείται ο Οντεν Ερενραϊκ στο Entertainment Weekly, του οποίου το τελευταίο τεύχος είναι αφιερωμένο στην ταινία, ο ηθοποιός συναντήθηκε με τον Χάρισον Φορντ πριν από ένα χρόνο, τον περασμένο Ιανουάριο, λίγο πριν ξεκινήσουν τα γυρίσματα του «Solo» κι εκεί ο Φορντ μοιράστηκε τη γνώση! Και μετά, με τη μέθοδο Τζεντάι, καθοδήγησε τον Ερενραϊκ: «Πες τους ότι σου είπα όλα όσα χρειάζεται να ξέρεις κι ότι δεν μπορείς να τα αποκαλύψεις σε κανέναν».

Δείτε ακόμη: Πρώτες εικόνες για το «Solo: Α Star Wars Story»

solo a star wars story 607

Κι η μέθοδος έπιασε, όπως φαίνεται: «Πρέπει να υπακούσω στις διαταγές που μου έδωσε ο ίδιος,» δηλώνει ο Ερενραϊκ! Η Κάθλιν Κένεντι, ωστόσο, Πρόεδρος της Lucasfilm και παραγωγός του «Solo» (και συνεργάτης του Χάρισον Φορντ ήδη από την εποχή των «Κυνηγών της Χαμένης Κιβωτού»), είχε λίγα περισσότερα και χαριτωμένα να πει. Τηλεφώνησε στον Φορντ μετά τη συνάντηση για να τον ρωτήσει πώς πήγε κι εκείνος μουρμούρισε, «Καλό παιδί, πολύ καλό παιδί». Με τον ίδιο λακωνικό τρόπο, ο Φορντ επιδοκίμασε το σενάριο της ταινίας που του έστειλε η Κένεντι: «Ηταν ο τέλειος, κλασικός Χάρισον,» λέει η παραγωγός. «Επειδή έτσι είναι ως άνθρωπος, δεν θα υπήρχε περίπτωση να μπει στη μέση της εξέλιξης της ταινίας και ν' αρχίσει να υποδεικνύει».

solo a star wars story 607

Οταν, στις αρχές του 2015, λίγο πριν την έξοδο στις αίθουσες του «Star Wars: Η Δύναμη Ξυπνάει», το περιοδικό είχε ρωτήσει τον Χάρισον Φορντ τι συμβουλή θα έδινε στον άγνωστο, ακόμα, ηθοποιό που επρόκειτο να υποδυθεί τον Χαν Σόλο, ο Φορντ είχε πει, «Θα του έλεγα, "Μίλησε με τον σκηνοθέτη σου. Δες τις ταινίες. Και καλώς ήλθες. Κάν' το δικό σου"». Κι όσο για το πώς ένιωθε που κάποιος άλλος, καινούριος, θα έμπαινε στα παπούτσια του εμβληματικού ήρωά του, ο Φορντ δεν έμοιαζε ν' αγχώνεται: «Δεν το έχω σκεφτεί ποτέ». Σαν σωστός Χαν Σόλο!

Διαβάστε και δείτε ακόμη:

solo 607

solo 607

solo 607

solo 607

solo 607