Buzz

Σε έναν γαλαξία όχι και τόσο μακριά: Οι πιο όμορφες σκηνές του «Star Wars» σε ένα βίντεο

στα 10

Ταξιδέψτε στην ιστορία και το σύμπαν του «Star Wars» με συντροφιά τις πιο φωτογενείς εικόνες του.

Σε έναν γαλαξία όχι και τόσο μακριά: Οι πιο όμορφες σκηνές του «Star Wars» σε ένα βίντεο

Πέρα από τις ερήμους του Τατουίν, τους βάλτους του Ντέιγκομπα και τους χιονόλοφους του Χοθ, το σύμπαν του Star Wars είναι κυριολεκτικά ένας ολόκληρος γαλαξίας (πολύ πολύ μακριά) γεμάτος λεπτομέρειες που εδώ και δεκαετίες γεμίζουν την μεγάλη οθόνη με εικόνες φαντασίας, οι οποίες στην ουσία έχουν δημιουργήσει (και εξακολουθύν να δημιουργούν) τα όνειρα ολόκληρων γενιών.

Διαβάστε εδώ την κριτική του Flix για το «Star Wars: Οι Τελευταίοι Jedi».

Star Wars 607

Star Wars 607

Star Wars 607

Μια μονομαχία με φωτόσπαθα μέσα στο σκοτάδι, η ανατολή δύο ήλιων στον ορίζοντα, μια πόλη μέσα στα σύννεφα και ένας στόλος από διαστημόπλοια που πλοηγείται μέσα στο αχανές μαύρο του γαλαξία είναι μόνο μερικές από τις εικόνες που το «Star Wars» χάρισε στην κληρονομιά της pop κουλτούρας, φροντίζοντας μαζί με την σαπουνόπερά του και την αφηγηματική λογική ενός Σαββατιάτικου καρτούν να γεμίζει με εμβληματικά κάδρα το κάθε του επεισόδιο, επενδύοντας μόνιμα στην οπτική μαγεία που έτσι κι αλλιώς είναι αναπόσπαστο στοιχείο του καλλιτεχνικού του DNA.

Star Wars 607

Star Wars 607

Star Wars 607

Για αυτό και ο Ignacio Montalvo (ο οποίος ειδικεύεται στη συλλογή και την ανάδειξη εντυπωσιακών κινηματογραφικών σκηνών) επιχείρησε να συγκεντρώσει σε ένα βίντεο τις πιο όμορφες στιγμές της ιστορίας του «Star Wars», τοποθετώντας στη σειρά κάδρα γεμάτα χρώματα, φαντασία και πηγαίο σεβασμό για ένα είδος που δημιουργεί αμέτρητους νέους κόσμους από το μηδέν, κάνοντας προσιτό το χάος του διαστήματος.

Star Wars 607

Star Wars 607

Star Wars 607

Δείτε στη συνέχεια το βίντεο και επιλέξτε κι εσείς τη δική σας αγαπημένη στιγμή από την πλούσια οπτική ιστορία του «Star Wars». Η Δύναμη θα είναι πάντα μαζί μας.

STAR WARS: The Most Beautiful Shots from Ignacio Montalvo on Vimeo.

Το «Star Wars: Οι Τελευταίοι Jedi» προβάλλεται στις ελληνικές αίθουσες από τις 14 Δεκεμβρίου σε διανομή της Feelgood Entertainment.

Διαβάστε ακόμη