Buzz

Oταν οι φανς έχουν έμπνευση. Πόστερ παρωδίες του «Star Wars: The Last Jedi»

στα 10

Για άλλη μια φορά ο «Πόλεμος των Άστρων» είναι η έμπνευση για αυτά τα μικρά πόστερ διαμάντια.

Oταν οι φανς έχουν έμπνευση. Πόστερ παρωδίες του «Star Wars: The Last Jedi»

Το πρώτο teaser του «Star Wars: The Last Jedi» που κυκλοφόρησε την Μεγάλη Παρασκευή έφερε την Ανάσταση λίγο νωρίτερα για πολλούς. Ήταν ένα τρέιλερ που μας έκανε όχι μόνο να ανατριχιάσουμε βλέποντας την Ρέι (Ντέιζι Ρίντλεϊ) να παίρνει τα πρώτα της μαθήματα ως Τζεντάι κάτω από την επίβλεψη του Λουκ Σκάιγουοκερ, αλλά και να μας κόψει την ανάσα με το μεγαλείο του και τις επικές σκηνές που φαίνεται να έχει η ταινία.

Διαβάστε ακόμα: Κι όμως: το κοινό έσκασε στα γέλια όταν είδε το πρώτο trailer του «Star Wars» (1977)

Αλλά για πολλούς οπαδούς της σειράς το τρέιλερ δεν ήταν αυτό που τους έδωσε την έμπνευση για να δημιουργήσουν κάτι το ευφάνταστο, αλλά το υπέροχο γεμάτο ρετρό στοιχεία πόστερ [(δείτε το εδώ)[(https://flix.gr/news/star-wars-the-last-jedi-teaser.html).

Ετσι, για άλλη μια χρονιά, οι φανς ανέλαβαν δράση και δημιούργησαν κάποια δικά τους πόστερ-παρωδίες με hashtag #MakeTheLastJediPosterBetter κι εμείς σας παρουσιάζουμε μερικά από τα καλύτερα.

Words cannot express this awesomeness!! Excellent as always @mutant101 #deadpool #cable #xforce #ryanreynolds #joshbrolin #robliefeld #marvel #20thcenturyfox #robliefeldcreations

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη RobertLiefeld (@robliefeld) στις

Διαβάστε ακόμη:

star wars last jedi poster