Buzz

Αυτό που το να περιμένεις στη ουρά για να δεις το επόμενο «Star Wars» γίνεται ταινία

στα 10

Star Wars Επεισόδιο 8 και μισό - Περιμένοντας στην ουρά.

Αυτό που το να περιμένεις στη ουρά για να δεις το επόμενο «Star Wars» γίνεται ταινία

Με το που ανακοινώνεται η ημερομηνία για την προπαραγγελίας εισιτηρίων μιας νέας ταινίας «Star Wars», πολλοί είναι αυτοί που περιμένουν στην ουρά, κατασκηνώνοντας για αρκετές κιόλας μέρες μάλιστα έξω από τους κινηματογράφους, για να αποκτήσουν το πολυπόθητο αυτό χαρτάκι που θα τους κάνει να είναι από τους πρώτους που θα δουν την αγαπημένη τους ταινία. Κάποιοι όλο αυτό το θεωρούν μέρος μιας ιεροτελεστίας για να δείξουν έτσι την αγάπη τους προς την σειρά, ενώ κάποιοι άλλοι το βλέπουν ως το άκρων άωτον του φανμποϊσμού.

Όπως και να έχει όμως, κάποιος σκέφτηκε πως όλη αυτή η εμπειρία, του να περιμένει κάποιος στην ουρά για την αγαπημένη του ταινία, μπορεί να αποδειχθεί αρκετά ενδιαφέρουσα, τόσο μάλιστα που θα αποτελούσε ένα αρκετά καλό σενάριο για ταινία!

Διαβάστε ακόμα: To «Star Wars: The Last Jedi», έχει ήδη ένα theme song γραμμένο από τον Τζον Νταρνιέλ των The Mountain Goats

lines2

lines1

Ο Τόνι Ντάου, σκηνοθέτης κυρίως τηλεοπτικών σειρών όπως «Babylon 5» και «Deep Space Nine», θα γυρίσει μια κωμωδία με τίτλο «The Line Kings» όπου μια ομάδα φανατικών οπαδών του «Star Wars» κατασκηνώνουν έξω από το Grauman Chinese Theatre στο Χόλιγουντ μετά την ανακοίνωση της Disney πως οι πρώτοι στην ουρά, που θα χρειαστεί να περιμένουν τέσσερις μέρες για να πάρουν το εισιτήριό τους για την νέα ταινία, θα έχουν έναν μικρό κάμεο ρόλο στην επόμενη ταινία. Φυσικά αυτό έχει ως αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένα είδους μικρού «battle royale» μεταξύ δυο ομάδων από φανς που περιμένει εκεί.

Μπορεί πολλοί να αναρωτιούνται «γιατί;» εμείς απαντάμε γιατί όχι; Αν κι όλο αυτό φαίνεται κάπως γελοίο με την πρώτη ματιά, ίσως μπορεί να αναδειχθεί σε μια καλή κωμωδία τύπου «Jay and Silent Bob Strike Back» ή «Fanboys» με αρκετή δόση νοσταλγίας για τις παλιές ταινίες, αλλά και γεμάτη με μέτα στοιχεία. Δεν έχουμε παρά να περιμένουμε.

lines3

lines4

lines5

Δείτε ακόμη:

Tags: star wars