Buzz

H σκηνή της Κάρι Φίσερ που κόπηκε από το «Star Wars: Η Δύναμη Ξυπνάει»

στα 10

Λίγες μόνο μέρες μετά το θάνατό της, μια κομμένη σκηνή από το «Star Wars: The Force Awakens», θυμίζει το απέραντα απολαυστικό μεγαλείο της Κάρι Φίσερ.

H σκηνή της Κάρι Φίσερ που κόπηκε από το «Star Wars: Η Δύναμη Ξυπνάει»

Ενας από τους σεναριογράφους του «Star Wars: The Force Awakens», ο Ντάνιελ ΜακΦάντιν πόσταρε στο λογαριασμό του στο Twitter μια από τις σκηνές της Κάρι Φίσερ από την ταινία που δεν κατάφεραν να μπουν στο τελικό μοντάζ.

Διαβάστε ακόμη: «Η Κάρι ήταν μοναδική...»: O Χάρισον Φορντ αποχαιρετά την Κάρι Φίσερ

Στη σκηνή η Κάρι Φίσερ διατάσσει έναν στρατιώτη της Αντίστασης να επικοινωνήσει με τη Γερουσία λέγοντάς τους να αναλάβουν δράση απέναντι στην Πρώτη Τάξη. Ο στρατιώτης την κοιτάζει σκεπτικός και αυτή απαντά: «Δεν πιστεύουν όλοι οι γερουσιαστές ότι είμαι παρανοϊκή. Ή μπορει΄και ναι. Δεν με νοιάζει.»

Η Κάρι Φίσερ - περισσότερο γνωστή ως η διαχρονική Πριγκίπισσα Λέια του «Πολέμου των Αστρων» - πέθανε στις 27 Δεκεμβρίου 2016 σε ηλικία 60 ετών. Το «Star Wars: The Force Awakens ήταν η τρίτη από το τέλος κινηματογραφική της εμφάνιση. Μετά το θάνατό της, θα τη δούμε στο ντοκιμαντέρ «Bright Lights: Starring Carrie Fisher and Debbie Reynolds» που θα προβληθεί από το ΗΒO και στο όγδοο επεισόδιο του «Πολέμου των Αστρων», αφού η Φίσερ είχε γυρίσει όλες τις σκηνές της για την ταινία που θα βγει στις αίθουσες το Δεκέμβριο του 2017. Μια μέρα μετά την Κάρι Φίσερ, πέθανε και η μητέρα της, σούπερ σταρ του Χόλιγουντ στις δεκαετίες '50 και 60, Ντέμπι Ρέινολντς.

Carrie 607

Διαβάστε και δείτε ακόμη: