Buzz

«Η Κάρι ήταν μοναδική...»: O Χάρισον Φορντ αποχαιρετά την Κάρι Φίσερ

στα 10

Μοιράστηκαν μαζί τα καλύτερα (κινηματογραφικά) τους χρόνια. Αυτός ένας σούπερ σταρ, αυτή μια πριγκίπισσα. Ο αποχαιρετισμός του είναι αυτός που συγκινεί πιο πολύ απ' όλους.

«Η Κάρι ήταν μοναδική...»: O Χάρισον Φορντ αποχαιρετά την Κάρι Φίσερ

«Η Κάρι ήταν μοναδική... απίστευτη, αυθεντική. Αστεία και συναισθηματικά ατρόμητη. Εζησε τη ζωή της θαρραλέα.»

Με αυτά τα λόγια αποχαιρέτησε ο Χάρισον Φορντ - Χαν Σόλο την Πριγκίπισσα Λέια της καρδιάς του Κάρι Φίσερ, η οποία πέθανε στις 27 Δεκεμβρίου του 2016 σε ηλικία 60 ετών: «Οι σκέψεις μου βρίσκονται με τη μητέρα της, την κόρη και τον γιο της. Θα μας λείψει πολύ.»

Διαβάστε ακόμη: Χρειαζόμαστε όλη τη Δύναμη. Aντίο για πάντα Κάρι Φίσερ

Carrie Fisher - Harrison Ford 607

Οι δυο τους είχαν απίστευτη χημεία σε όσα επεισόδια του «Πολέμου των Αστρων» εμφανίστηκαν μαζί (με πιο πρόσφατο το «H Δύναμη Ξυπνάει»), ενώ πρόσφατα, μόλις το Νοέμβριο έγινε γνωστό πως στην αυτοβιογραφία της Φίσερ που θα κυκλοφορήσει σύντομα με τίτλο «The Princess Diarist», η ηθοποιός αποκαλύπτει τη σχέση που είχε μαζί του κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της πρώτης ταινίας πίσω στα τέλη της δεκαετίας του '70.

«Ο Μαρκ ήταν 24, εγώ ήμουν 19 και ο Χάρισον 33. Ηταν σαν ο τελειόφοιτος στο πανεπιστήμιο. Τον κοίταζες και έλεγες στον εαυτό σου:"Αυτός θα γίνει σταρ".», είχε δηλώσει κάποτε η Κάρι Φίσερ που αναπολούσε ως τις καλύτερες στιγμές της κοινής τους ιστορίας τους τσακωμούς τους εντός και εκτός οθόνης.

Διαβάστε αναλυτικά: Η Κάρι Φίσερ αποκαλύπτει την ερωτική της σχέση με τον Χάρισον Φορντ κατά τα γυρίσματα του πρώτου «Πολέμου των Αστρων»

Carrie 607

Carrie 607

Διαβάστε ακόμα:

Carrie 607

Δείτε εδώ την οντισιόν της Κάρι Φίσερ για το ρόλο της Πριγκίπισσας Λέια στον «Πόλεμο των Αστρων» - απεναντί της βρίσκεται ο Χάρισον Φορντ: