Buzz

Η Κάρι Φίσερ αποκαλύπτει την ερωτική της σχέση με τον Χάρισον Φορντ κατά τα γυρίσματα του πρώτου «Πολέμου των Αστρων»

στα 10

Μια φαντασίωση των θαυμαστών της διαστημικής σάγκα γίνεται επιτέλους πραγματικότητα, έστω και με καθυστέρηση δεκαετιών, σύμφωνα με την αυτοβιογραφία της ηθοποιού.

Η Κάρι Φίσερ αποκαλύπτει την ερωτική της σχέση με τον Χάρισον Φορντ κατά τα γυρίσματα του πρώτου «Πολέμου των Αστρων»

Ενα μυστικό που έχει μείνει κρυφό εδώ και τέσσερις ολόκληρες δεκαετίες αποκαλύπτει η Κάρι Φίσερ, ή αλλιώς πριγκίπισσα Λέια, στην αυτοβιογραφία της με τίτλο «The Princess Diarist».

Κι αυτό δεν είναι άλλο από την ερωτική της σχέση με τον συμπρωταγωνιστή της, Χάρισον Φορντ, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της πρώτης ταινίας στη διαγαλαξιακή σάγκα του «Πολέμου των Αστρων», το 1976.

Με αφορμή το βιβλίο, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 22 Νοεμβρίου, η Φίσερ μίλησε στο περιοδικό People για τη σχέση της με τον 33χρονο τότε Φορντ, ο οποίος μάλιστα ήταν εκείνη την περίοδο παντρεμένος με τη Μέρι Μάρκαρντ και είχε ήδη δύο παιδιά.

Διαβάστε ακόμη: Θέλεις συμβουλή για την προσωπική σου ζωή: ρώτα την Κάρι Φίσερ!

Carrie Fisher - Harrison Ford 607

«Ηταν πολύ έντονο. Ημασταν ο Χαν και η Λέια κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, και η Κάρι και ο Χάρισον το σαββατοκύριακο».

Σύμφωνα με τη Φίσερ, το ειδύλλιο ξεκίνησε όταν το ζευγάρι πέρασε την πρώτη του νύχτα μαζί, έπειτα από ένα πάρτι γενεθλίων του σκηνοθέτη Τζορτζ Λούκας, και έληξε τρεις μήνες αργότερα, σχεδόν ταυτόχρονα με το τέλος των γυρισμάτων της ταινίας.

«Ημουν τόσο άπειρη, αλλά υπήρχε κάτι σε αυτόν που μου προκαλούσε εμπιστοσύνη. Ηταν ευγενικός», γράφει στο βιβλίο της η 60χρονη σήμερα Φίσερ. Μόλις 19 χρόνων τότε, η ηθοποιός περιγράφει επίσης την εντύπωση που είχε κάνει και την ανασφάλεια που δημιουργούσε σε εκείνη τη δίχως αυτοπεποίθηση κοπέλα ο συμπρωταγωνιστής της: «Κοίταξα τον Χάρισον. Το πρόσωπο ενός ήρωα – μερικές τούφες μαλλιών έπεφταν πάνω από το αριστοκρατικό, ελαφρώς συνοφρυωμένο του μέτωπο. Πώς μπορούσες να ζητήσεις από ένα τέτοιο λαμπερό δείγμα άνδρα να είναι ικανοποιημένος από κάποια σαν εμένα».

Carrie Fisher - Harrison Ford 607

Αν όλα αυτά σας ακούγονται λίγο σαν Αρλεκιν μιας άλλης εποχής, είναι ακριβώς το είδος των παλιομοδίτικων κουτσομπολιών που μπορούν να προκαλέσουν τσιρίδες ενθουσιασμού στους σκληροπυρηνικούς, βετεράνους οπαδούς της μυθολογίας του «Πολέμου των Αστρων». Κάτι που αποδεικνύουν και οι αντιδράσεις που άρχισαν να κάνουν την εμφάνισή τους στα social media, μερικές από τις οποίες μπορείτε να δείτε παρακάτω.

Πριν σας ανοίξει η όρεξη, πάντως, για πικάντικες λεπτομέρειες και λογοπαίγνια για το φωτόσπαθο του Χαν Σόλο, να σας ενημερώσουμε ότι το βιβλίο μάλλον θα σας απογοητεύσει σε αυτόν το τομέα, καθώς η ίδια η Φίσερ δήλωσε πως ποτέ δεν θα μιλούσε δημόσια για τις επιδόσεις κάποιου στο κρεβάτι:


Δείτε παρακάτω μερικά από τα σχόλια που κυκλοφόρησαν στο twitter μετά την αποκάλυψη αυτού του ρομάντζου από το παρελθόν:




Διαβάστε ακόμη