Νέα

Είναι ο Ντάνιελ Κρεγκ ένας από τους stormtrooper, στο «Star Wars: Η Δύναμη Ξυπνάει»;

στα 10

Εκείνος λέει όχι, αλλά όλα τα στοιχεία λένε ναι! [Προσοχή το κείμενο περιέχει spoilers]

Είναι ο Ντάνιελ Κρεγκ ένας από τους stormtrooper, στο «Star Wars: Η Δύναμη Ξυπνάει»;

H φήμη είχε ξεκινήσει πριν από μερικούς μήνες, όταν ο Σάιμον Πεγκ ο οποίος επιβεβαιωμένα κάνει μια cameo εμφάνιση στην ταινία του Τζέι Τζέι Εϊμπραμς είχε αποκαλύψει στην εφημερίδα Sun: «Οχι δεν παίζω έναν stormtrooper. Ο Ντάνιελ Κρεγκ υποδύεται έναν stormtrooper. Χμ... μάλλον δεν θα έπρεπε να το έχω πει αυτό».

Οταν ο Ντάνιελ Κρεγκ είχε ερωτηθεί μετά από την δήλωση του Πεγκ είχε αρνηθεί έντονα τη φήμη, τόσο έντονα που η άρνησή του είχε προφανώς το αντίθετο αποτέλεσμα: « Γιατί θα έμπαινα στον κόπο να κάνω κάτι τέτοιο. Fucking Hell! Πφφ. Να κάνω τον κομπάρσο σε μια ταινία;»

Στην πραγματικότητα, ακόμη και το timing βοηθούσε. Οταν ο Κρεγκ γύριζε το «Spectre» το «Star Wars» γυριζόταν σε ένα διπλανό soundstage στα Pinewood Studios κάτι που θα έκανε πολύ εύκολο για τον Κρεγκ να βγάλει το κοστούμι του Μποντ και να φορέσει την στολή του stormtrooper για λίγες ώρες.

Τώρα το Εntertainment Weekly δηλωνει ότι ξέρει ποια είναι η σκηνή στην οποία παίζει ο Κρεγκ κι αν δεν έχετε δει την ταινία, καλό θα ήταν να σταματήσετε να διαβάζετε κάπου εδώ καθώς ακολουθούν spoilers.

staw wars the force awakens 607

Στην διάρκεια της ταινίας ο χαρακτήρας της Ντέιζι Ράιλι, Ρέι, συλλαμβάνεται από τον Κάιλο Ρεν και κρατείται δέσμια σε ένα από τα σκάφη των κακών. Ενας stormtrooper την προσέχει κι εκείνη ανακαλύπτοντας τις ικανότητές της στην Δύναμη του λέει: «Θα αφαιρέσεις τα δεσμά μου, και θα βγεις από το κελί αφήνοντας την πόρτα ανοιχτή». Κι εκείνος απαντά «Θα σφίξω τα δεσμά σου, βρωμερή ρακοσυλλέκτρια». Οταν όμως η Ρέι επιμένει εξασκώντας την δύναμη τον «πείθει» και τον κάνει να πει: «Θα αφαιρέσω τα δεσμά σου, και θα βγω από το κελί αφήνοντας την πόρτα ανοιχτή», πριν κάνει ακριβώς αυτό.

Η σκηνή αν και και μικρή είναι αστεία -η ταινία έχει μπόλικο πετυχημένο χιούμορ- και την επόμενη φορά που θα την δούμε, θα δώσουμε ιδιαίτερη σημασία στην προφορά του stormtrooper για να επιβεβαιώσουμε αν είναι όντως ο Ντάνιελ Κρεγκ ή όχι.

Το «Star Wars: Η Δύναμη Ξυπνάει» φτάνει στις ελληνικές αίθουσες στις 24 Δεκεμβρίου από τη Feelgood Entertainment


Διαβάστε και δείτε τα πάντα για το «Star Wars: Η Δύναμη Ξυπνάει»: