Buzz

Αυτός ο πόλεμος δεν θα τελειώσει ποτέ! Η Disney επιβεβαιώνει τρίτο spin-off για τον «Πόλεμο των Αστρων»

στα 10

Μετά το «Rogue One: A Star Wars Story» και το φιλμ για τον Χαν Σόλο, το στούντιο ανακοίνωσε μια ακόμα ταινία από το ευρύτερο συμπάν του Star Wars.

Αυτός ο πόλεμος δεν θα τελειώσει ποτέ! Η Disney επιβεβαιώνει τρίτο spin-off για τον «Πόλεμο των Αστρων»

Ισως είναι αναμενόμενο, ίσως ήταν αναπόφευκτο, όμως η Disney είναι αποφασισμένη να κάνει με τον «Πόλεμο των Αστρων» ό,τι κάνει και με τα ριμέικ των κλασικών ταινιών του καταλόγου της: να ξεζουμίσει κάθε πιθανότητα και δυνατότητα του διαγαλαξιακού franchise για μια ακόμα εμπορική επιτυχία – μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

Ετσι, μετά την τεράστια επιτυχία της πιο πρόσφατης συνέχειας της διαστημικής σάγκα με το «Star Wars: Η Δύναμη Ξυπνάει», το επερχόμενο «Rogue One: A Star Wars Story» του Γκάρεθ Εντουαρντς θα αποπειραθεί για πρώτη φορά να επεκτείνει τον κινηματογραφικό κόσμο και τη μυθολογία του Πολέμου των Αστρων εκτός της κεντρικής σειράς, ενώ ήδη ετοιμάζεται το επόμενο ανεξάρτητο επεισόδιο, ένα ατιτλοφόρητο ακόμα φιλμ αφιερωμένο στον Χαν Σόλο, σε σκηνοθεσία Φιλ Λορντ και Κρίστοφερ Μίλερ.

Διαβάστε ακόμη: Tο υπέροχο νέο τρέιλερ του «Rogue One: A Star Wars Story» είναι κάτι παραπάνω από τη βαριά ανάσα του Darth Vader

Rogue One: A Star Wars Story 607

Ολα δείχνουν, ωστόσο, πως η Disney δεν θα σταματήσει εκεί, καθώς ο CEO του στούντιο, Μπομπ Αϊγκερ επιβεβαίωσε μόλις ότι μια τρίτη ταινία ανθολογίας, όπως αποκαλούνται τα ανεξάρτητα αυτά επεισόδια, έχει ήδη προγραμματιστεί για το 2020. Ο Αϊγκερ αποκάλυψε ότι ένας σεναριογράφος έχει ήδη επιστρατευτεί για να δουλέψει πάνω στο φιλμ, αλλά τίποτα παραπάνω δεν έχει γίνει γνωστό για το περιεχόμενο της ταινίας.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι αυτός ο πόλεμος δεν πρόκειται να κοπάσει σύντομα. Με τα δύο επόμενα επεισόδια, 8 και 9, της βασικής σειράς προγραμματισμένα να κυκλοφορήσουν στις αίθουσες το 2017 και το 2019, και τα τρία ανεξάρτητα φιλμ με ημερομηνίες κυκλοφορίας 2016, 2018 και 2020, η Disney έχει ήδη κλείσει τη δεκαετία με μια ταινία Star Wars για κάθε χρονιά. Και αν πιστέψουμε τα λεγόμενα του Αϊγκερ ότι «έχουμε αρχίσει να συζητάμε για το τι πρόκειται να κάνουμε από το 2021 και μετά», είναι πλέον σαφές ότι μιλάμε για ένα franchise που η Disney σκοπεύει να επεκτείνει στο διηνεκές, στα πρότυπα των υπερηρωικών ταινιών της Marvel.

Rogue One: A Star Wars Story 607

Διαβάστε ακόμη