Buzz

Ενας συγκινητικός «αγώνας δρόμου» για τον πρώτο θεατή του «Rogue One: A Star Wars Story»

στα 10

Ο 36χρονος Νιλ Χάνβεϊ έχει μια τελευταία επιθυμία πριν πεθάνει και όλοι - ακόμη και ο ίδιος ο Λουκ Σκαϊγουόκερ - κάνουν τα πάντα για να γίνει πραγματικότητα.

Ενας συγκινητικός «αγώνας δρόμου» για τον πρώτο θεατή του «Rogue One: A Star Wars Story»

Ο 36χρονος γραφίστας και φανατικός του «Πολέμου των Αστρων» έμαθε τον περασμένο Απρίλιο πως έχει ακόμη οκτώ μήνες ζωής και ήταν τότε που η συζυγός του σκέφτηκε να ξεκινήσει μια ολόκληρη καμπάνια προκειμένου ο αγαπημένος της να μπορέσει να δει το «Rogue One: A Star Wars Story» - με ημερομηνία εξόδου το Δεκέμβριο του 2016 - πριν απ' όλους από το δωμάτιο του νοσοκομείου του.

Δείτε ακόμη: O Ράιαν Γκόσλινγκ τρώει (τελικά) τα δημητριακά του σε ένα συγκινητικό αντίο στον άνθρωπο που τον ανάγκασε να το κάνει!

Rogue One Wish

Το hashtag που δημιουργήθηκε από την νοσηλεύτρια Εϊμι Ντάνκαν ήταν το #RogueOneWish, το οποίο ξεκίνησε από το Facebook για να μεταφερθεί γρήγορα στο Twitter και να γίνει retweet από τον ίδιο τον Μαρκ Χάμιλ (και τους παραπάνω από ένα εκατομμύριο followers του), ενώνοντας τις ευχές όλων όσων θα ήθελαν να ικανοποιήσουν την επιθυμία του Νιλ Χάνβεϊ.

Rogue One Wish

H ιστορία του Νιλ Χάνβεϊ θυμίζει την απίστευτα συγκινητική και εμπνευστική ιστορία του πρώτου φανατικού θαυμαστή που είδε ποτέ το «Star Wars: Η Δύναμη Ξυπνάει», αλλά και αυτή του Μπάρι Χέντερσον που μετά από προσωπική παρέμβαση του Ζακ Σνάιντερ είδε πρώτος το «Batman v Superman: Dawn of Justice».

Διαβάστε ακόμη: