Buzz

O Ράιαν Γκόσλινγκ τρώει (τελικά) τα δημητριακά του σε ένα συγκινητικό αντίο στον άνθρωπο που τον ανάγκασε να το κάνει!

στα 10

Ενα γύρισμα της μοίρας ήταν αυτό που ανάγκασε τελικά τον Ράιαν Γκόσλινγκ να φάει τα δημητριακά του, δίνοντας στον Ράιαν ΜακΧένρι την «κατάληξη» που επιθυμούσε στο πιο πετυχημένο meme που έγινε ποτέ γύρω από το πρόσωπο του αγαπημένου του ηθοποιού.

O Ράιαν Γκόσλινγκ τρώει (τελικά) τα δημητριακά του σε ένα συγκινητικό αντίο στον άνθρωπο που τον ανάγκασε να το κάνει!

Ηταν 2013, όταν ο νεαρός σκηνοθέτης Ράιαν Μακ Χένρι από την Γλασκώβη έφτιαξε μια σειρά από βίντεο στο vine με τίτλο «Ryan Gosling won't eat his cereal», στα οποία προσπαθούσε επίμονα να ταΐσει τον συνονόματό του Ράιαν Γκόσλινγκ μια κουταλιά δημητριακά.

Διαβάστε περισσότερα: Ο Ράιαν Γκόσλινγκ δεν τρώει δημητριακά!

Τα βίντεο έγιναν ένα από τα πιο πετυχημένα meme που αφορούσαν τον Ράιαν Γκόσλινγκ (δεν ήταν το μόνο εκείνη την εποχή της απόλυτης ανόδου του στο stardom, με τον ΜακΧένρι να δηλώνει: «Σαν κινηματογραφιστής, μου αρέσει τα πράγματα να έχουν μια κατάληξη. Η μόνη κατάληξη που βλέπω να έχει όλη αυτή η υπόθεση είναι να αναγκάσω τον Ράιαν Γκόσλινγκ να ανταποκριθεί. Ακόμη και αν είναι μόνο ένα βίντεο όπου θα τρώει τα δημητριακά του.»

Δείτε εδώ τα περισσότερα από τα βίντεο του Ράιαν ΜακΧένρι:


Τα χρόνια πέρασαν, το meme ξεχάστηκε, αλλά ο Μακ Χένρι δεν πήρε ποτέ την «κατάληξη» που ήθελε στο πρότζεκτ που τον έκανε διάσημο. Η ζωή είχε άλλα σχέδια αφού ο ΜακΧένρι έχασε μια δίχρονη μάχη με τον καρκίνο. Ο θανατός του συγκίνησε τους θαυμαστές τους στο vine και έγινε η αφορμή για μια ακόμη πιο πιεστική καμπάνια ώστε ο Ράιαν Γκόσλινγκ να φάει επιτέλους τα δημητριακά του.

Διαβάστε ακόμη: Γιατί ο Ράιαν Γκόσλινγκ είναι Θεός

Οπως κι έγινε. Ανταποκρινόμενος στο συγκινητικό κάλεσμα, ο Γκόσλινγκ κινηματογράφησε τον εαυτό του να τρώει τα δημητριακά του σε ένα αντίο σε έναν σκηνοθέτη και άνθρωπο που θα μείνει στην ιστορία για κάτι τόσο ευτελές, κι όμως το πιο εύστοχο πρότζεκτ που έγινε μέχρι σήμερα στο vine και στην ιστορία του interaction ενός σταρ με την (τελικά) σκληρή αλήθεια της ζωής μακριά από τις ταινίες.

Η τραγική ιστορία του Ράιαν ΜακΧένρι και η ανταπόκριση του Ράιαν Γκόσλινγκ θυμίζει το συγκινητικό αφιέρωμα του «Breaking Bad» στον πιο μεγάλο θαυμαστή του και την συγκινητική πρώτη προβολή του «Star Trek Into Darkness» που οργάνωσε ο Τζέι Τζέι Εϊμπραμς για έναν ετοιμοθάνατο φανατικό θαυμαστή της saga πίσω στο 2013.

Διαβάστε ακόμη: