Buzz

Ποιος θα ζωγραφίσει καλύτερα τον Ράιαν Γκόσλινγκ;

στα 10

Εφτασε η στιγμή που όλοι περιμένατε. Ξύστε τις μπογιές σας, οργανώστε τους μαρκαδόρους σας και ζωγραφίστε πάνω στο κεφάλι, το πρόσωπο, τα ρούχα, το σώμα, το γυμνό σώμα του Ράιαν Γκόσλινγκ! Αυτό θα πει το ιδανικό βιβλίο για τις διακοπές!

Ποιος θα ζωγραφίσει καλύτερα τον Ράιαν Γκόσλινγκ;

Η προειδοποίηση «Color me Good» του εξωφύλλου μοιάζει γεμάτη υποσχέσεις για όποια/όποιον αποφασίσει να ενδώσει στη ζωγραφική πάνω σε σκίτσα του Ράιαν Γκόσλινγκ από διάσημες πόζες της φιλμογραφίας του (ανάμεσα τους το «Νotebook», το «Lars and the Real Girl», το «Ides of March» και φυσικά το «Crazy, Stupid, Love».

Από την άλλη, πώς ακριβώς χρωματίζεις το «photoshoped» κορμί του Ράιαν Γκόσλινγκ προσπαθώντας να παραμείνεις μέσα στις γραμμές, γνωρίζοντας πως το μόνο που κάνεις (για ακόμη μια φορά) είναι ότι ενδίδεις στο τελευταίο merchandise μιας παρά-βιομηχανίας που δεν έχει σταματήσει να ασχολείται μαζί του τα τελευταία δύο χρόνια; Πολύ απλά, πιάνοντας τις ξυλομπογίες και τους μαρκαδόρους και δίνοντας του να καταλάβει.

Δείτε στο gallery παρακάτω φωτογραφίες από όλες τις σελίδες του βιβλίου που - για όσους ενδιαφέρεστε - μπορείτε να παραγγείλετε από το internet και θυμηθείτε το ανάλογης εκπαιδευτικής αξίας colouring book του Μπιλ Μάρεϊ που κυκλοφορεί επίσης.