Buzz

Ζωγραφίστε τον Μπιλ Μάρεϊ

στα 10

Είστε hipster γονιός; Θέλετε να δώσετε στο παιδί σας αληθινά cool ερεθίσματα; Αγοράστε του το «Thrill Murray» coloring book και ονειρευτείτε ότι σε μερικά χρόνια θα γίνει ο επόμενος μεγάλος street artist!

Ζωγραφίστε τον Μπιλ Μάρεϊ

Από το «Cadyshack», στο «Ghostbusters», κι από το «H Μέρα της Μαρμότας» στον «Ερωτα του Φεγγαριού», ο Μπιλ Μάρεϊ μεγάλωσε σωστά ολόκληρες γενιές σινεφίλ και στην πορεία, μεταμορφώθηκε σε σύμβολο ενός απροσδιόριστου μα τόσο συναρπαστικού κινηματογραφικού (κι όχι μόνο) ιδιώματος.

Δίνοντας τον δικό του ορισμό στο τι σημαίνει να είσαι κουλ, ο Μάρεϊ μεταμορφώθηκε σε ήρωα για ανθρώπους που δεν συνηθίζουν να έχουν τέτοιους και τώρα χάρη στο βιβλίο «Thrill Murray» που μόλις κυκλοφόρησε, πιθανότατα θα «μολύνει» καινούριες γενιές με το μικρόβιο του ιδιαίτερου γούστου του.

Με σχέδια από καλλιτέχνες όπως ο Νίκολας Στίβενσον, η Κάθριν Ασκιού, ο Μάρεϊ Σόμερβιλ, ο Μάικ Φορς και κάμποσοι ακόμη, το «Thrill Murray» σας καλεί να χρωματίσετε τον Μπιλ σε δεκάδες πόζες από τις πιο χαρακτηριστικές ταινίες του. Κάτι μας λέει πως σε αυτό ειδικά το coloring book, δεν πειράζει καθόλου αν τα χρώματα βγουν έξω από τις γραμμές....

Το βιβλίο κοστίζει 7.99 λίρες Αγγλίας και είναι διαθέσιμο κι από το Αγγλικό Amazon για παραγγελία.