Buzz

«Αγανακτισμένοι» για τον Ράιαν Γκόσλινγκ!

στα 10

Κατέβηκαν στους δρόμους οι φανατικοί θαυμαστές του Ράιαν Γκόσλινγκ για να διαμαρτυρηθούν για το γεγονός πως το περιοδικό People ανακήρυξε ως τον πιο σέξι άντρα της χρονιάς τον Μπράντλεϊ Κούπερ...

«Αγανακτισμένοι» για τον Ράιαν Γκόσλινγκ!
Sexy it is!

Μπορεί να ήταν μόνο 15 τον αριθμό, αλλά οι φανατικοί θαυμαστές (βλ. θαυμάστριες) που βρέθηκαν έξω από τα γραφεία του περιοδικού People στη Νέα Υόρκη υπήρξαν τόσο αγανακτισμένοι που θα μπορούσαν μέχρι και να ρίξουν κυβέρνηση.

Ο στόχος τους βέβαια ήταν πιο ταπεινός και περιοριζόταν στο να ρίξουν τον Μπράντλεϊ Κούπερ από την κορυφή της λίστας του περιοδικού για τον «sexiest man alive». Τα συνθήματα τύπου «One, two, three, four, Bradley Cooper's such a bore. Five, six, seven, eight, Ryan Gosling is super great.» και «Bradley Cooper is just fine, but Ryan Gosling is divine.» και τα πανό που έγραφαν πως ο «Ράιαν Γκόσλινγκ αποδεικνύει πως υπάρχει Θεός (και πως είναι γυναίκα» δεν ήταν ωστόσο ικανά να αλλάξουν τη γνώμη του περιοδικού.

Η Διευθύντρια Σύνταξης του People, Λιζ Σπόρκιν δήλωσε αμετακίνητη: «Υποστηρίζουμε την επιλογή μας! Ο Μπράντλεϊ Κούπερ έχει όλο το πακέτο. Είναι υπέροχος, ταλαντούχος, έξυπνος, αγαπάει τη μαμά του και μιλάει τέλεια Γαλλικά! Ποιος μπορεί να διαφωνήσει με αυτό;».

Μα φυσικά, οι θαυμαστές του Ράιαν Γκόσλινγκ που βρίσκουν τον Κούπερ ξενέρωτο και έφτιαξαν μια σελίδα στο Facebook με τίτλο «The People Magazine Protest», την οποία ακολούθησαν αυτοσχέδια blogs και άρθρα όπως αυτό του Buzzfeed με τίτλο «63 Λόγοι για του οποίους ο Μπράντλεϊ Κούπερ δεν είναι σίγουρα ο πιο σέξι άντρας στον κόσμο» που έγινε viral μέχρι να πεις...Γκόσλινγκ.

Δείτε παρακάτω ένα απόσπασμα από τις διαμαρτυρίες έξω από τα γραφεία του People και δώστε μας τη γνώμη σας στα σχόλια. Τη δική μας - προφανώς - τη γνωρίζετε ήδη!

Διαβάστε περισσότερα: