Buzz

O Ράιαν Γκόσλινγκ οδηγεί ξανά. Μηχανή αυτή τη φορά!

στα 10

Κουραστήκατε να βλεπετε τον Ράιαν Γκόσλινγκ πίσω από το τιμόνι ενός αυτοκινήτου; H πρώτη φωτογραφία από το «The Place Beyond the Pines» αποδεικνύει πως το ίδιο κουράστηκε και ο ίδιος...

O Ράιαν Γκόσλινγκ οδηγεί ξανά. Μηχανή αυτή τη φορά!

...και είπε να δοκιμάσει κάτι σε μηχανή με μια υπόθεση που θα μπορούσε να είναι άτυπα η συνέχεια του «Drive», στους δύο τροχούς αυτή τη φορά.

Στο ρόλο ενός επαγγελματία μοτοσικλετιστή, ο Ράιαν Γκόσλινγκ υποδύεται τον Λουκ, ο οποίος αναγκάζεται να γίνει ληστής τραπεζών προκειμένου να βρει χρήματα για τον νεογέννητο γιο του. Ολα θα κυλούν σχετικά εύκολα μέχρι τη στιγμή που ένας νέος αστυνομικός (τον υποδύεται ο Μπράντλεϊ Κούπερ) θα αποφασίσει να του κάνει τη ζωή δύσκολη.

Στην καρέκλα του σκηνοθέτη βρίσκεται ο Ντέρεκ Σιανφράνς του «Βlue Valentine», ενώ εκτός από τον Γκόσλινγκ και τον Κούπερ παίζουν ακόμη η Ρόουζ Μπερν, το επίσημο κορίτσι του Γκόσλινγκ, Εύα Μέντες και ο Ρέι Λιότα.

O τίτλος της ταινίας που αναμένεται να βγει στις αίθουσες το 2013 (και όλοι υπολογίζουν πως θα κάνει την πρεμιέρα της το Μάιο στις Κάννες), προέρχεται από την περιοχή στην οποία διαδραματίζεται η ιστορία της και εκεί όπου έγιναν τα περισσότερα από τα γυρίσματα της, το Schenectady της Νέας Υόρκης που στην γλώσσα των Μοχόκ σημαίνει «πίσω από τις βελανιδιές».

Οι φήμες μιλούν για ένα επικό φίλμ χαρακτήρων, τα tabloids, όμως, χαίρονται ήδη για το γεγονός πως έχουν νέο υλικό από τον Ράιαν Γκόσλινγκ...

Επειδή δεν έχουμε άλλη εκτός από αυτήν την πρώτη εικόνα, διαβάστε περισσότερα για τον Ράιαν Γκόσλινγκ:

Οι φεμινίστριες καίνε τα σουτιέν τους για... τον Ράιαν Γκόσλινγκ!

Ο Ράιαν Γκόσλινγκ πρωταγωνιστής στην επόμενη ταινία του Τέρενς Μάλικ;

Ράιαν Γκόσλινγκ alert: Who's gonna Drive you home tonight?

Ράιαν Γκόσλινγκ και Νίκολας Βίντινγκ Ρεφν: για πάντα μαζί

Ράιαν Γκόσλινγκ: He Drives us Crazy

Ο Ράιαν Γκόσλινγκ πατάει γκάζι!

Ο Ράιν Γκόσλινγκ και ...το μαντολίνο του