Buzz

Crazy, Stupid, Love : It's not Photoshopped!

στα 10

Ο Ράιαν Γκόσλινγκ και ο Στιβ Καρέλ είναι οι πρωταγωνιστές του «Stupid, Crazy, Love.» που βγαίνει αυτήν την εβδομάδα στις αίθουσες. Και είναι δύο από τους πιο χαρισματικούς ηθοποιούς της γενιάς τους. Η χημεία μεταξύ τους - όπως αποδεικνύουν τα παρακάτω βίντεο - είναι απλά θέμα...ταλέντου.

Crazy, Stupid, Love : It's not Photoshopped!

Ο Ράιαν Γκόσλινγκ αναλαμβάνει να «ετοιμάσει» τον Στιβ Καρέλ για να γίνει ο επόμενος μεγάλος καρδιοκατακτητής. Σε μια ρομαντική κωμωδία που ήδη από το τρέιλερ της υποσχέθηκε χιούμορ, δράμα, τουλάχιστον δύο γυμνές σκηνές του Γκόσλινγκ (χωρίς Photoshop!) και ένα ερμηνευτικό tour de force του Καρέλ, που επισκιάζει σχεδόν ολόκληρο το υπόλοιπο εντυπωσιακό καστ: Τζούλιαν Μουρ, Κέβιν Μπέικον, Μαρίσα Τομέι.

Στο βίντεο που ακολουθεί παρακολουθείστε τον Ράιαν Γκόσλινγκ και τον Στιβ Καρέλ, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας, να μιλούν σαν να βρίσκονταν όντως σε ένα μπαρ μια τυχαία ημέρα της ζωής τους. Και ανακαλύψτε πόσο μπορεί να απέχει η κωμωδία από το δράμα όταν το μόνο που έχει σημασία είναι να αγαπάς.

Extra Bonus: Δείτε τρια μικρά κλιπάκια στα οποία ο Ράιαν Γκόσλινγκ («ο άνδρας που μπορείς να περιγράψεις με δύο λέξεις», κατά τον Στιβ Καρέλ) και ο Στιβ Καρέλ παρουσιάζουν την ταινία (και το τρέιλερ της) κερδίζοντας με διαφορά τον τίτλο του «ζευγαριού της χρονιάς».

Δείτε το πρώτο κλιπ εδώ

Δείτε το δεύτερο κλιπ εδώ

Δείτε το τρίτο κλιπ εδώ

Διαβάστε περισσότερα για την ταινία εδώ