Buzz

To σίκουελ του «Blade Runner» μόλις έγινε ό,τι πιο hot περιμένουμε!

στα 10

Η τελευταία φήμη γύρω από το σίκουελ του «Blader Runner» είναι ότι δίπλα στον Χάρισον Φορντ θα πρωταγωνιστήσει ο Ράιαν Γκόσλινγκ. Ενα μόνο «χμ...» είναι λίγο.

To σίκουελ του «Blade Runner» μόλις έγινε ό,τι πιο hot περιμένουμε!

Δύο μόλις μήνες μετά την επίσημη ανακοίνωση πως το σίκουελ του «Blade Runner» έχει σκηνοθέτη, κάτι σαν υπόθεση και χαίρει της επιστροφής του Χάρισον Φορντ, το νέο πως ο Ράιαν Γκόσλινγκ θα είναι ο πρωταγωνιστής του έρχεται να διασκεδάσει κάθε φόβο όσων θα ήθελαν το κλασικό φιλμ του Ρίντλεϊ Σκοτ να μην έμπαινε ποτέ στην μηχανή ανακύκλωσης του Χόλιγουντ.

Κανείς δεν ξέρει πόσο τελική είναι η επιλογή του Γκόσλινγκ ή τι ακριβώς ρόλο θα παίξει καθώς το μόνο που γνωρίζουμε για το «Blade Runner 2» είναι ότι θα διαδραματίζεται πολλές δεκαετίες μετά την πρώτη ταινία.

Διαβάστε αναλυτικά: To «Blade Runner» επιστρέφει με σκηνοθέτη τον Ντενί Βιλνέβ και πρωταγωνιστή τον... Χαρισον Φορντ!

Blader Runner Ryan Gosling

Απέχοντας από την υποκριτική ήδη από το 2013, ο Ράιαν Γκόσλινγκ μοιάζει να πέφτει και πάλι στα βαθιά αφού σύντομα θα τον δούμε στο «Weightless» του Τέρενς Μάλικ και στο «The Nice Guys» του Σέιν Μπλακ, ενώ το ονομά του συζητιέται ήδη για το «The Haunted Mansion» του Γκιγιέρμο Ντελ Τόρο, πρόσφατα έκλεισε μαζί με την Εμα Στόουν τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στο «La La Land» του Ντάμιεν Σαζέλ και βρίσκεται στα γυρίσματα του «The Big Short» του Ανταμ ΜακΚέι.

Ρέπλικα ή όχι, ανυπομονούμε...

Διαβάστε ακόμη: