Buzz

Ο Ράιαν Γκόσλινγκ μπαίνει στο στοιχειωμένο σπίτι του Γκιγιέρμο ντελ Τόρο

στα 10

Ο Ράιαν Γκόσλινγκ ετοιμάζεται να επιστρέψει στα λημέρια της Disney που άφησε παιδί, αλλά αυτή τη φορά με πιο ενδιαφέρουσα παρέα.

Ο Ράιαν Γκόσλινγκ μπαίνει στο στοιχειωμένο σπίτι του Γκιγιέρμο ντελ Τόρο

Το νέο «Haunted Mansion», το «Στοιχειωμένο Σπίτι», θα είναι φυσικά μια ταινία της Disney, που σημαίνει μια κατάλληλη ταινία για όλη την οικογένεια. Μόνο που τη σκηνοθεσία της θα την αναλάβει ο Γκιγιέρμο ντελ Τόρο, πράγμα που μας προετοιμάζει για σκοτεινούτσικη ατμόσφαιρα κι απολαυστικές τρομάρες. Το φιλμ θα είναι μια κινηματογραφική μεταφορά του Σπιτιού που βρίσκεται σταο θεματικό πάρκο της Disneyland κι ο ντελ Τόρο, που κρατά και ρόλο παραγωγού, πρωτομίλησε γι' αυτό στο Comic-Con του 2010. Η τελευταία φορά που το Στοιχειωμένο Σπίτι της Disney εγκαταστάθηκε στο σινεμά ήταν το 2003 με πρωταγωνιστή τον Εντι Μέρφι, ταινία που ξεπέρασε τα 180 εκατομμύρια δολάρια σε παγκόσμιες εισπράξεις, καλός οιωνός για το νέο του ριμέικ.

Δείτε ακόμη: «Beware»! Το τρέιλερ του «Crimson Peak» του Γκιγιέρμο Ντελ Τόρο είναι τρομακτικά υπέροχο!

«Αν πάρετε τα παιδιά σας, θα ουρλιάξουν», είχε πει για τη μελλοντική του ταινία ο Γκιγιέρμο ντελ Τόρο το 2010 και τώρα κάτι μας λέει ότι θα ουρλιάξει κι άλλο μέρος του κοινού, εκτός από τους μικρούς θεατές. Πρωταγωνιστής της ταινίας θέλουν οι φήμες να είναι ο Ράιαν Γκόσλινγκ, ο οποίος άλλωστε ξεκίνησε την καριέρα του ως Mouseketeer για την Disney στα προεφηβικά του χρόνια. Νωρίτερα απ' αυτό, ο Γκόσλινγκ θα προκαλέσει και πάλι, αν όχι ουρλιαχτά, σίγουρα αναστεναγμούς στην οθόνη, στο «The Nice Guys» με τον Ράσελ Κρόου και το «The Big Short», παρέα με τον Μπραντ Πιτ, τον Κρίστιαν Μπέιλ και τον Στιβ Καρέλ. Οσο για τον Γκιγιέρμο ντελ Τόρο, δε βλέπουμε την ώρα, στην αρχή της ερχόμενης σεζόν, να δούμε το «Crimson Peak».

Διαβάστε ακόμη: