Buzz

H νέα ταινία του Τέρενς Μάλικ λέγεται «Weightless»

στα 10

Προχωρώντας στο επόμενο κεφάλαιο της φιλοσοφικής του ενδοσκόπησης στον κόσμο των θνητών, ο Τέρενς Μάλικ βρίσκει ιδανικό τίτλο για τη νέα του ταινία.

H νέα ταινία του Τέρενς Μάλικ λέγεται «Weightless»

Το «Weightless», όπως είναι ο τίτλος της επόμενης ταινίας του Τέρενς Μάλικ δεν είναι άλλο από το «Project V», την ταινία που βρίσκει τον Ράιαν Γκόσλινγκ στο ρόλο ενός ροκ σταρ. Συνεργάτης του στο δρόμο προς τη δόξα είναι ο Μάικλ Φασμπέντερ, ενώ η Ρούνι Μάρα παίζει το ερωτικό αντικείμενο του πόθου και των δύο αντρών.

Στην ταινία όμως πρωταγωνιστούν και η Νάταλι Πόρτμαν (ο χαρακτήρας της συνδέεται με τον Φασμπέντερ) αλλά και η Κέιτ Μπλάνσετ (ο χαρακτήρας της συνδέεεται με τον Ράιαν Γκόσλινγκ) και μάλλον και ο Κρίστιαν Μπέιλ, το τρίο των ηθοποιών που παίζουν και στο «Knight of Cups» που είδαμε στο 65o Φεστιβάλ Βερολίνου τον περασμένο Φεβρουάριο.

Διαβάστε εδώ τη γνώμη του Flix για το «Knight of Cups».

Project V 607

Project V 607

Project V 607

Το «Weightless» (που αρχικά είχε τίτλο «Lawless», αλλά ο Μάλικ αναγκάστηκε να τον αλλάξει λόγω της ταινίας του Τζον Χίλκοουτ), το οποίο γυρίστηκε τύπου back to back με το «Knight of Cups», εκτυλίσσεται με φόντο τη μουσική σκηνή του Οστιν στο Τέξας και θα περιλαμβάνει μουσική από την Madonna, τον Μπομπ Ντίλαν και τους Arcade Fire, ενώ αν όλα όσα μαθαίνουμε ισχύουν στην ταινία θα εμφανιστούν ακόμη οι Βαλ Κίλμερ, Μπενίσιο Ντελ Τόρο, Κλίφτον Κόλινς Τζιούνορ, Χάλεϊ Μπένετε, Τομ Στέριτζ, Μπερενίς Μαρλό και Χόλι Χάντερ. Πράγμα που ίσως επιβεβαιώνεται από τα στιγμιότυπα από τα γυρίσματα που είχαμε δει πααλιότερα με τον Τέρενς Μάλικ να χορεύει κάτι σαν two-step σε μια από τις πολύ σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις του.

Project V 607

Ουδέν νεότερο για το που θα κάνει πρεμιέρα το «Weightless» (είμαστε σίγουροι μια ταινία για την «ελαφρότητα» της ανθρώπινης ματαιοδοξίας) αν και οι πιθανότητες δείχνουν μάλλον προς Βενετία μεριά το Σεπτέμβριο που μας έρχεται.

Διαβάστε ακόμη: