Buzz

Ο Τέρενς Μάλικ χορεύει (κάτι σαν) two-step!

στα 10

Κάτι έχει αλλάξει με τον Τέρενς Μάλικ: όχι απλώς γυρίζει τη μία ταινία μετά την άλλη, όχι απλώς εμφανίζεται σε φωτογραφίες και βίντεο, αλλά τώρα τον βλέπουμε και να τα σπάει στην πίστα!

Ο Τέρενς Μάλικ χορεύει (κάτι σαν) two-step!
Τέρενς Μάλικ και Κρίστιαν Μπέιλ στα γυρίσματα στο City Limits, στο Οστιν του Τέξας

Για τα δικά του μέτρα, βέβαια, τα μέτρα ενός δημιουργού που ως τώρα μας είχε μάθει σε ύφος ερημίτη και με ελάχιστη παραγωγικότητα. Οχι πια! Ο Τέρενς Μάλικ δουλεύει σε πολλά projects παράλληλα. Παρουσίασε στο Φεστιβάλ Βενετίας το «To the Wonder» [διαβάστε τη γνώμη του Flix για την ταινία εδώ], που θα βγει στην Ελλάδα θεωρητικά τον Απρίλιο.

Ταυτόχρονα, ολοκλήρωσε τα γυρίσματα του «Knight of Cups», που παρακολουθεί την ιστορία ενός άντρα που έχει πέσει θύμα των πειρασμών, της διασημότητας και της ασυδοσίας του, με πρωταγωνιστές τους Κρίστιαν Μπέιλ, Νάταλι Πόρτμαν, Κέιτ Μπλάνσετ και Ιζαμπελ Λούκας.

Και ταυτόχρονα, ήδη από πέρσι, γυρίζει την επόμενη ταινία του, που λεγόταν «Lawless» και τώρα δεν έχει τίτλο, με παραπλήσιο καστ και σύνδεση στην πλοκή. Για τους σκοπούς αυτής της ταινίας, ο Τέρενς Μάλικ επισκέφθηκε δυο διαδοχικές χρονιές το φεστιβάλ μουσικής Austin City Limits στο Οστιν του Τέξας.

Από την παραμονή του στην πόλη προέκυψε και το παρακάτω βίντεο, που τράβηξε περαστικός, όπου ο Τέρενς Μάλικ διασκεδάζει σ’ ένα τεξανό μπαρ που λέγεται The Broken Spoke και κάνει και τη βόλτα του στην πίστα αγκαλιά με τη σύζυγό του, Αλεξάντρα.

Δείτε το σύντομο αλλά απολαυστικό βίντεο και διαβάστε εδώ όσα γνωρίζουμε για τις νέες ταινίες του Τέρενς Μάλικ