Buzz

Ο Κρίστοφερ Πλάμερ δεν θέλει να ξαναπαίξει σε ταινία του Τέρενς Μάλικ!

στα 10

Σε πρόσφατη συνέντευξη του, ο Κρίστοφερ Πλάμερ, φαβορί για το Οσκαρ Β' Ανδρικού ρόλου για τους «Πρωταρήδες», δήλωσε πως ο Τέρενς Μάλικ χρειάζεται επειγόντως έναν σεναριογράφο και πως δεν πρόκειται να δουλέψει μαζί του ποτέ ξανά!

Ο Κρίστοφερ Πλάμερ δεν θέλει να ξαναπαίξει σε ταινία του Τέρενς Μάλικ!
Ο Κρίστοφερ Πλάμερ σε μια σκηνή που δεν κόπηκε στο «Α New World» του Τέρενς Μάλικ!

Ευτυχώς που υπήρχαν κάποιες σκηνές του Κρίστοφερ Πλάμερ στο «A New World» του Τέρενς Μάλικ, έτσι ώστε να υπάρχει σημείο αναφοράς στο γιατί ο 83χρονος ηθοποιός ξέσπασε εναντίον του ιδιότροπου σκηνοθέτη σε πρόσφατη συνέντευξη του με αφορμή τα φετινά Οσκαρ στα οποία ο Πλάμερ είναι φαβορί για το βραβείο Β' Ανδρικού ρόλου για τους «Πρωτάρηδες» του Μάικλ Μιλς.

«Αγαπώ μερικές από τις ταινίες του πάρα πολύ, αλλά το πρόβλημα είναι πως ο Τέρενς χρειάζεται απεγνωσμένα ένα σεναριογράφο. Επιμένει να γράφει τόσο πολύ μέχρι το σημείο όπου γίνεται δήθεν...και μοντάρει τις ταινίες του με τέτοιο τρόπο ώστε αφήνει απ' έξω όλους τους ηθοποιούς του. Ενδιαφέρεται περισσότερο για τις ποιητικές λήψεις, οι οποίες είναι υπέροχες, σαν ζωγραφίες αλλά χάνεται σ'αυτές και οι ιστορίες χάνονται. Ειδικά στο "A New World" η πρώτη μισή ώρα του φιλμ είναι καθαρή μαγεία...αλλά μετά η ιστορία αγνοείται. Οταν είδα την ταινία έψαχνα να βρω τις σκηνές μου. Ηταν πολύ περίεργο. Καταργεί κάθε ισορροπία. Μετά την προβολή της ταινίας του έστειλα ένα γράμμα. Δεν πρόκειται να ξαναδουλέψω μαζί του.»

Προσθέστε λοιπόν και τον Κρίστοφερ Πλάμερ στους Αντριεν Μπρόντι (ο πρωταγωνιστικός του ρόλος στην «Λεπτή Κόκκινη Γραμμή» έγινε κάτι περισσότερο από ένα πέρασμα), τον συνθέτη Τζέιμς Χόρνερ που τσακώθηκε με τον Μάλικ για τη μουσική του «A New World» και τον Σον Πεν που εξέφρασε διακριτικά πλην σαφώς πως δεν κατάλαβε ποτέ τι ακριβώς ρόλο είχε στο «Δέντρο της Ζωής».