Buzz

Η Ντέμπι και η Κάρι: μια μεγάλη ζωή σε υπέροχες φωτογραφίες

στα 10

Μαμά και κόρη, Ντέμπι Ρέινολντς και Κάρι Φίσερ: η ζωή τους στη σειρά, με υπέροχες φωτογραφίες κι ακόμα πιο αξεπέραστα λόγια, ολόδικά τους!

Flix Team
Η Ντέμπι και η Κάρι: μια μεγάλη ζωή σε υπέροχες φωτογραφίες

Η Ντέμπι Ρέινολντς και η Κάρι Φίσερ, μαμά και κόρη, έφυγαν από τη ζωή με μια μέρα διαφορά, στις 27 και τις 28 Δεκεμβρίου, πρώτα η Κάρι, μετά η Ντέμπι. Στη ζωή τους ήταν αχώριστες, ήταν αγαπιούνταν βαθειά, είτε τσακώνονταν εκρηκτικά. Η Guardian, χρησιμοποιώντας το αρχείο του πρακτορείου Getty, συγκέντρωσε μια σειρά από φωτογραφίες, στημένες και μη, που εξιστορούν στην κοινή ζωή τους και τις συνόδευσε από λόγια που είπαν η μια για την άλλη. Δείτε και διαβάστε παρακάτω, ή απ' ευθείας στην Guardian.

Διαβάστε ακόμη:

ντέμπι ρέινολντς κάρι φίσερ 607 Ο τραγουδιστής Εντι Φίσερ κι η ηθοποιός Ντέμπι Ρέινολντς στην πρώτη φωτογραφία τους με την κόρη τους, Κάρι, που γεννήθηκε στις 21 Οκτωβρίου 1956. Σε μια συνέντευξη στο Rolling Stone το 1983, η Κάρι Φίσερ είπε: «Είναι μεγάλο φορτίο να είσαι το παιδί δυο σταρ - να βρίσκεσαι στο εξώφυλλο του Life σε ηλικία... δύο λεπτών!»

ντέμπι ρέινολντς κάρι φίσερ 607 «Ποιος είναι πιο διάσημος από την Ντέμπι και τον Εντι; Ο C-3PO και ο Νταρθ Βέιντερ,» είπε η Φίσερ στην ίδια συνέντευξη του 1983. Ο Εντι Φίσερ ήταν ένας από τους πιο επιτυχημένους ποπ μουσικούς του '50. Το ζευγάρι χώρισε το 1959. Αυτή είναι μια αυθόρμητη φωτογραφία της οικογένειας Ρέινολντς/Φίσερ τη χρονιά που γεννήθηκε η Κάρι.

ντέμπι ρέινολντς κάρι φίσερ 607 Η Ντέμπι Ρέινολντς και η Κάρι Φίσερ το 1956

ντέμπι ρέινολντς κάρι φίσερ 607 Η Ρέινολντς με τη Φίσερ το 1958. Η Ρέινολντς έγραψε αργότερα, στα απομνημονεύματά της με τίτλο "Unsinkable", για την απόφαση να μην παίξει η Ντέμπι τον εαυτό της στο ημι-αυτοβιογραφικό "Postcards from the Edge" της Κάρι Φίσερ: «Πώς είπατε; Δεν είμαι κατάλληλη να υποδυθώ τον εαυτό μου, ένα ρόλο που κατασκεύαζα - ομολογουμένως, ασυναίσθητα - για την κόρη μου επί σειρά δεκαετιών;»

ντέμπι ρέινολντς κάρι φίσερ 607 Η Ρέινολντς με τη Φίσερ στα γυρίσματα του "Say One for Me" το 1959. Μητέρα και κόρη εμφανίστηκαν μαζί στο σόου της Οπρα Γουίνφρεϊ το 2011. Εκεί η Φίσερ είπε, «Η μητέρα μου ξυπνούσε το πρωί ως μητέρα μου και μετά πήγαινε σ' αυτή τη μεγάλη ντουλάπα που είχε... έμπαινε απ' τη μια ως μαμά μου, έβγαινε απ' την άλλη ως Ντέμπι Ρέινολντς. Ηταν σαν πλυντήριο αυτοκινήτων για διασήμους.»

ντέμπι ρέινολντς κάρι φίσερ 607 Η Κάρι Φίσερ, τριών χρόνων, αγκαλιάζει την Ντέμπι Ρέινολντς στο σπίτι τους στο Δυτικό Λος Αντζελες το 1959. Στο σόου της Οπρα η Φίσερ είπε, «Πιστεύω ότι η μητέρα μου το ξέρει, αλλά αν δεν το ξέρει, θα ήταν καλό να το μάθει: ότι ακολουθώ τις συμβουλές της, ότι ακολουθώ το παράδειγμά της, ότι τη σέβομαι γι' αυτό που είναι... κι αν της μοιάζω έστω λίγο, τότε χαίρομαι γι' αυτό.»

ντέμπι ρέινολντς κάρι φίσερ 607 Η Φίσερ και η Ρέινολντς στην πρεμιέρα της δεύτερης στο Desert Inn στο Λας Βέγκας, το 1971.

ντέμπι ρέινολντς κάρι φίσερ 607 Η έφηβη Κάρι Φίσερ με την Ντέμπι Ρέινολντς το 1972. «Νομίζω ότι ήμουν 10 χρόνων όταν συνειδητοποίησα με απόλυτη βεβαιότητα ότι δε θα γινόμουν, ούτε και ήμουν τότε, η καλλονή που ήταν η μητέρα μου,» γράφει η Φίσερ στα απομνημονεύματά της. «Ημουν ένα αδέξιο και τρομερά άγαρμπο, ανασφαλές κορίτσι... Αποφάσισα τότε ότι καλά θα έκανα να καλλιεργούσα κάτι άλλο - αν δεν επρόκειτο να είμαι όμορφη, ίσως θα μπορούσα να γίνω αστεία, ή έξυπνη.»

ντέμπι ρέινολντς κάρι φίσερ 607 Η Ρέινολντς και η Φίσερ στο αεροδρόμιο του Χίθροου το 1972. Σε μια συνέντευξή της στους New York Times το 2010, η Φίσερ αστειεύτηκε: «Οποια στιγμή μπορούσα να την εκνευρίσω, ήταν γιορτή για μένα.»

ντέμπι ρέινολντς κάρι φίσερ 607 Η Ρέινολντς και η Φίσερ σε φιλανθρωπική εκδήλωση στο Δημαρχείο της Νέας Υόρκης, το 1972. «Νομίζω ότι ανέκαθεν ήμαστε ανοιχτές και ειλικρινείς - γι' αυτό και δεν τα πηγαίναμε καλά,» είπε η Ρέινολντς το 2010. «Ως γονιός οφείλεις να λες την άποψή σου. Κι αν αυτό προκαλέσει ρωγμή, τότε ας προκαλέσει ρωγμή. Η Κάρι κι εγώ έχουμε διαφωνίες και αδιέξοδα, αλλά εξακολουθούμε να αποχωριζόμαστε αγαπώντας η μια την άλλη.»

ντέμπι ρέινολντς κάρι φίσερ 607 Η Κάρι και ο Τοντ Φίσερ κι η Ντέμπι Ρέινολντς στην πρεμιέρα του μιούζικαλ "Irene" στο Θέατρο Μίνσκοφ στη Νέα Υόρκη, το 1973. Το 1977, η Κάρι Φίσερ έγινε μεμιάς διάσημη με τον «Πόλεμο των Αστρων». «Παλιά ο κόσμος την αποκαλούσε "η κόρη της Ντέμπι Ρέινολντς". Τώρα λένε εμένα "η μαμά της Πριγκίπισσας Λέια"!»

ντέμπι ρέινολντς κάρι φίσερ 607 Μαμά και κόρη σε κοινή παράσταση το 1974. «Αν η μητέρα μου μου έμαθε κάτι, αυτό είναι το πώς να επι-ακμάζω (sur-thrive). Αυτή είναι η δική μου λέξη γι' αυτό που μου έμαθε,» είπε η Φίσερ το 2010. «Επιβίωνε πραγμάτων τόσο απίστευτα δύσκολων και το μήνυμα ήταν σαφές: Το να κάνεις το αδύνατο είναι δυνατό. Απλώς δεν έχει πλάκα. Εσπασε τον αστράγαλό της ένα βράδυ στη διάρκεια μιας παράστασης και βγήκε πάλι στη σκηνή και τραγούδησε το "Tammy" με το πόδι της σ' ένα κουβά με πάγο. Θα έπρεπε να τη βάλουν σ' εκείνο το πράγμα με τους τέσσερις προέδρους, το Ράσμορ. Ακριβώς μετά τον Τέντι Ρούσβελτ, αλλά με το βλέμμα του να κοιτάζει απευθείας στο ντεκολτέ της.»

ντέμπι ρέινολντς κάρι φίσερ 607 Η Φίσερ και η Ρέινολντς στην πρεμιέρα της παράστασης "The Unsinkable Molly Brown" στη Νέα Υόρκη. «Εγραψα για μια μητέρα ηθοποιό και μια κόρη ηθοποιό,» είπε η Φίσερ για το "Postcards from the Edge". «Σοκάρομαι που ο κόσμος πιστεύει ότι είναι η ιστορία της μητέρας μου κι εμένα. Είναι ευκολότερο γι' αυτούς να πιστέψουν ότι δεν έχω καμιά φαντασία για τη γραφή, μόνο ένα μαγνητόφωνο με μπαταρίες διαρκείας.»

ντέμπι ρέινολντς κάρι φίσερ 607 Ο Εντι Φίσερ και η Ντέμπι Ρέινολντς πήραν διαζύγιο το 1959. Εκείνος παντρεύτηκε την καλύτερή της φίλη, την Ελίζαμπεθ Τέιλορ, την ίδια χρονιά. Χώρισαν έξι χρόνια αργότερα. Η Κάρι Φίσερ και η Ρέινολντς φωτογραφίζονται εδώ στα 75α γενέθλια της Τέιλορ, στο Ritz-Carlton, στο Λας Βέγκας, το 2007.

ντέμπι ρέινολντς κάρι φίσερ 607 Μητέρα και κόρη στην 21η Τελετή Απονομής των Βραβείων του Σωματείου Ηθοποιών της Αμερικής (SAG), στο Shrine Auditorium του Λος Αντζελες, το 2015. «Η χειρότερη στιγμή στη σχέση μας με την Κάρι ήταν όταν ανακαλύψαμε ότι ήταν άρρωστη, ότι είχε αυτό το ψυχικό πρόβλημα που θα τη συνόδευε για πάντα,» είπε η Ρέινολντς το 2011. «Αυτό ήταν πολύ δύσκολο. Πώς θα μπορούσε να πορευτεί στη ζωή της; Πώς μπορούσα εγώ να τη βοηθήσω; Το μόνο που μπορούσα να κάνω είναι να την αγαπώ και θα το κάνω για πάντα.»

ντέμπι ρέινολντς 607Η Μπίλι Λουρντ με τη μητέρα της, Κάρι Φίσερ και τη γιαγιά της, Ντέμπι Ρέινολντς, στα βραβεία SAG στο Λος Αντζελες, το 2015. Η Λουρντ πόσταρε τη φωτογραφία στο Facebook τη μέρα του θανάτου της γιαγιάς της, μια μέρα μετά τη μαμά της.

Διαβάστε ακόμη: