Buzz

Θα εμφανίζεται τελικά η Κάρι Φίσερ στο επεισόδιο ΙΧ του «Star Wars»;

στα 10

Ο αδελφός της Τοντ Φίσερ έκανε την αποκάλυψη, αλλά ισχύει ότι θα συνεχίσουμε να βλέπουμε την Πριγκίπισσα Λέια και στο 9ο επεισόδιο της «Star Wars» saga;

Θα εμφανίζεται τελικά η Κάρι Φίσερ στο επεισόδιο ΙΧ του «Star Wars»;

Η Κάρι Φίσερ, όχι δε θα εμφανίζεται πια στα σίκουελ του «Star Wars, παρόλες τις αντίθετες δηλώσεις του αδελφού της, Τοντ.

Σε πρόσφατη συνέντευξη του στο ABC, ο Τοντ Φίσερ είπε ότι είχε δώσει την άδειά του να εμφανιστεί αρχειακό υλικό της αδελφής του και στο «Star Wars: Episode IX» (το 9ο επεισόδιο της σειράς, που είναι προγραμματισμένο για το Μάιο του 2019).

Διαβάστε ακόμα: Ο «Πόλεμος των Αστρων» δεν τελείωσε για την Κάρι Φίσερ

Carrie Fisher 607 Η Κάρι Φίσερ με τον Χάρισον Φορντ, σε σκηνή από το «Star Wars: Η Δύναμη Ξυπνάει»

Σήμερα όμως, η Πρόεδρος της Lucasfilm, Καθλίν Κένεντι, δήλωσε ότι ο Τοντ Φίσερ «μπερδεύτηκε».

«Δυστυχώς η Κάρι δε θα είναι στο ένατο επεισόδιο. Θα δούμε όμως αρκετή Πριγκίπισσα Λέια στο 8ο!» καθησύχασε τους φανς.

Ο θάνατος της Κάρι Φίσερ στοίχησε πολύ και στους φανατικούς του μύθου «Star Wars», καθώς η εμβληματική Πριγκίπισσα Λέια ήταν κάτι παραπάνω από μία ηρωίδα της κινηματογραφικής saga: ήταν και είναι σύμβολο της Επανάστασης.

Περισσότερο όμως, ο χαμός της κόστισε στους συμπρωταγωνιστές της.

Στον πρόσφατο Star Wars Celebration, ο 65χρονος Μαρκ Χάμιλ μίλησε πολύ συγκινητικά για την Φίσερ.

Carrie 607

«Και η ίδια θα ήθελε να το διασκεδάζουμε και να γελάμε - αυτό ήταν η Κάρι άλλωστε. Χαρά. Για αυτό και ο τρόπος μου να τιμώ την μνήμη της είναι να θυμάμαι τι πρόσφερε στις ζωές μας κι όχι να αναλώνομαι στο πένθος μου».

«Η ζωή συνεχίζεται. Εκεί όμως που τείνω να βουλιάξω στη θλίψη, επιστρέφω στη χαρά. Δε θα την σκέφτομαι ποτέ σε παρελθοντικό χρόνο, αυτό έχω αποφασίσει. Ομως όσο κι αν αποδεχτώ την απώλειά της, ταυτόχρονα θυμώνω. Είναι τραγικό, αλλά έτσι είναι...»

Διαβάστε περισσότερα: