Buzz

Η Κάρι Φίσερ ζητά από τον Χάρισον Φορντ μια χάρη για το τιμητικό βίντεο στη μνήμη της

στα 10

Η Κάρι Φίσερ είχε προνοήσει εδώ και αρκετό καιρό για το πως θα ήθελε να είναι το τιμητικό βίντεο που θα παίζονταν στην τελετή απονομής των βραβείων Οσκαρ όταν θα έφευγε από τη ζωή.

Η Κάρι Φίσερ ζητά από τον Χάρισον Φορντ μια χάρη για το τιμητικό βίντεο στη μνήμη της

Φαίνεται πως η Κάρι Φίσερ συνεχίζει ακόμη να μας διασκεδάζει με τις απαιτήσεις της και αρκετές βδομάδες μετά τον θάνατό της τον Δεκέμβριο που μας πέρασε σε ηλικία μόλις 60 ετών. Με την τελετή απονομής των βραβείων Οσκαρ να πλησιάζει ολοένα και περισσότερο, η Κάρι Φίσερ είχε μια πολύ συγκεκριμένη επιθυμία για το τιμητικό βίντεο που θα έπαιζαν σε περίπτωση θανάτου της.

Διαβάστε ακόμα: Η Κάρι Φίσερ αποκαλύπτει την ερωτική της σχέση με τον Χάρισον Φορντ κατά τα γυρίσματα του πρώτου «Πολέμου των Αστρων»

fisher_ford2

Σε ένα podcast του Rebel Radio το 2010, είχε πει πως θα ήθελε ο Χάρισον Φορντ να τραγουδήσει στο βίντεο που θα προβάλλονταν στη μνήμη της. Η ιδέα της είχε έρθει όταν είδε ένα το τιμητικό βίντεο που παίχτηκε για τη μνήμη του Τζον Χιούζ στα Οσκαρ το 2010, όπου αρκετοί ηθοποιοί βρέθηκαν μαζί για να αποτίσουν φόρο τιμής στον σκηνοθέτη, το οποίο μπορείτε να δείτε παρακάτω.


Το τραγούδι που θα ήθελε να τραγουδήσει ο Φορντ για εκείνη; To «Melancholy Wookiee», αν και η ίδια υποστήριξε πως δεν έχει ακούσει τον Φορντ να τραγουδά, χαριτολογώντας ταυτόχρονα πως «δεν πιστεύω πως χάνουμε και πολλά.» Αν και πολλοί από εμάς θα θέλαμε να ακούσουμε τις… όποιες φωνητικές ικανότητες του Χάρισον Φορντ, η Ακαδημία ανακοίνωσε πως η Φίσερ θα συμπεριληφθεί στο «In Memoriam» βίντεο της απονομής των βραβείων Οσκαρ, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχουν κάποια πλάνα για να κάνουν κάποιο ξεχωριστό βίντεο για την ίδια.

Εν τω μεταξύ ο αδερφός της Κάρι Φίσερ, Τοντ, ανακοίνωσε μέσω του twitter πως το μνημόσυνο της Κάρι και της μητέρα τους Ντέμπι Ρέινολντς, θα γίνει στις 25 Μαρτίου στο Forest Lawn Hollywood Hills και θα μπορούν να έρθουν όσοι θέλουν, αλλά θα υπάρχει σειρά προτεραιότητας.

Η 89η απονομή των βραβείων Οσκαρ θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου.

Διαβάστε ακόμη