Buzz

Η Κάρι Φίσερ υπέστη καρδιακή προσβολή κατά τη διάρκεια αεροπορικής πτήσης

στα 10

Η πρωταγωνίστρια του «Πολέμου των Αστρων» βγήκε από την εντατική όπου νοσηλεύτηκε σε κρίσιμη κατάσταση, αλλά βρίσκεται ακόμα υπό συνεχή ιατρική παρακολούθηση.

Η Κάρι Φίσερ υπέστη καρδιακή προσβολή κατά τη διάρκεια αεροπορικής πτήσης

Η Κάρι Φίσερ, η ηθοποιός που συνδέθηκε αναπόσπαστα με τη μυθολογία του «Πολέμου των Αστρων» χάρη στο ρόλο της ως πριγκίπισσα Λέια, υπέφερε από καρδιακή προσβολή, κατά τη διάρκεια μιας 11ωρης αεροπορικής πτήσης από το Λονδίνο προς το Λος Αντζελες, χθες, Παρασκευή.

Αμέσως μετά την προσγείωση, η 60χρονη ηθοποιός μεταφέρθηκε στο Ιατρικό Κέντρο του UCLA, όπου και νοσηλεύτηκε στην εντατική. Σύμφωνα με ανακοίνωση του αδελφού της, Τοντ Φίσερ, η Φίσερ βρίσκεται πλέον εκτός εντατικής αλλά είναι ακόμα υπό συνεχή ιατρική παρακολούθηση, καθώς η κατάσταση της υγείας της δεν έχει ακόμα σταθεροποιηθεί.

Διαβάστε ακόμη: Η Κάρι Φίσερ αποκαλύπτει την ερωτική της σχέση με τον Χάρισον Φορντ κατά τα γυρίσματα του πρώτου «Πολέμου των Αστρων»

Carrie Fisher 607 Η Κάρι Φίσερ με τον Χάρισον Φορντ, σε σκηνή από το «Star Wars: Η Δύναμη Ξυπνάει»

Η ηθοποιός βρισκόταν στο Λονδίνο για τα γυρίσματα του sitcom «Catastrophe» και για την προώθηση του βιβλίου της, «The Princess Diarist», που κυκλοφόρησε πρόσφατα.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες στο αεροπλάνο, όπου μέλη του προσωπικού και κάποιοι επιβάτες με ιατρικές γνώσεις της προσέφεραν τις πρώτες βοήθειες και προσπάθησαν να την επαναφέρουν, η Φίσερ είχε σταματήσει να αναπνέει για σχεδόν δέκα λεπτά.

Προς το παρόν δεν υπάρχουν άλλες πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας της.

Στο μεταξύ, φίλοι, θαυμαστές, συνάδελφοί της και συμπρωταγωνιστές της από το «Star Wars: Η Δύναμη Ξυπνάει» έσπευσαν να προσφέρουν τη συμπαράστασή τους και να στείλουν τις ευχές τους για τη γρήγορη ανάρρωσή της.














Διαβάστε ακόμη