Buzz

Πώς η Ρέι του «Star Wars» βρέθηκε να... τραγουδά με την Μπάρμπρα Στρέιζαντ

στα 10

Η Ντέιζι Ρίντλεϊ μοιάζει να παίρνει το βάπτισμα του πυρός με τον καλύτερο τρόπο: και στο σινεμά και στη μουσική!

Πώς η Ρέι του «Star Wars» βρέθηκε να... τραγουδά με την Μπάρμπρα Στρέιζαντ

Η Μπάρμπρα Στρέιζαντ ετοιμάζει καινούριο άλμπουμ. Λέγεται «Encore», στο εξώφυλλό του ποζάρει υπέροχη, μέσα σε μπουκέτα τριαντάφυλλα και ορτανσίες, νεγκλιζέ φυσικά. Και δεν το ετοιμάζει μόνη της: όλο το άλμπουμ θ' αποτελείται από ντουέτα της Στρέιζαντ με άντρες και γυναίκες ηθοποιούς, σαν τον Κρις Πάιν, τον ΧιουΤζάκμαν, τη Μελίσα ΜακΚάρθι, ακόμα και τον Αλεκ Μπόλντγουιν. Καθόλου παράξενο, η Μπάρμπρα Στρέιζαντ ζήτησε τη συνδρομή της Αν Χάθαγουεϊ, δοκιμασμένης στο τραγούδι στους «Αθλιους», για το οποίο κέρδισε και το Οσκαρ της. Κι αυτό γιατί, όπως εξηγεί, θέλησε να συνδέσει τα τραγούδια του άλμπουμ, που προέρχονται από τη μεγάλη παράδοση των θεατρικών μιούζικαλ, με ηθοποιούς που θα έδιναν στο τραγούδι τους κι έναν ερμηνευτικό χαρακτήρα.

Διαβάστε ακόμη: Η Μπάρμπρα Στρέιζαντ επιλέγει Κίρα Νάιτλι για τη Μεγάλη Αικατερίνη της

Για το τραγούδι «At the Ballet», από το «A Chorus Line», που απαιτεί ένα τρίο τραγουδιστριών, η Στράιζαντ, μαζί με την ετοιμόγεννη Χάθαγουεϊ, έκανε μια επιλογή-έκπληξη: την Ντέιζι Ρίντλεϊ του «Star Wars: The Force Awakens» που, φαίνεται, εκτός από το φωτόσπαθό της ξέρει θαυμάσια να χειρίζεται και τη φωνή της.

μπάρμπρα στρέιζαντ 607

Δείτε στο παρακάτω βίντεο σκηνές από τις ηχογραφήσεις, αλλά και την ίδια την Μπάρμπρα Στρέιζαντ να εξηγεί, με το υπέροχο χιούμορ της ντίβας, γιατί επέλεξε τις δυο ηθοποιούς - και τη Ρίντλεϊ να μοιράζεται γελώντας το τεράστιο άγχος της.

Διαβάστε ακόμη: