Buzz

H Ντέιζι Ρίντλεϊ θα είναι η επόμενη Λάρα Κροφτ;

στα 10

Εκλεψε την παράσταση στο «Star Wars: H Δύναμη Ξυπνάει» κι ετοιμάζεται για το επόμενο βήμα.

H Ντέιζι Ρίντλεϊ θα είναι η επόμενη Λάρα Κροφτ;

Μπορεί η Λάρα Κροφτ, η περιπετειώδης αρχαιολόγος που έκανε το πετυχημένο πέρασμα από τις κονσόλες στην οθόνη να είναι συνώνυμη με την Αντζελίνα Τζολί μέχρι σήμερα, όμως τίποτα δεν είναι για πάντα στην εποχή των reboot, των reimagining και των spiritual successors, ή όπως αλλιώς θέλετε να πείτε την ανάγκη των στούντιο να βγάλουν περισσότερα χρήματα από ένα franchise.

Και κάπως έτσι η Λάρα Κροφτ ετοιμάζεται να επιστρέψει στην μεγάλη οθόνη και η Ντέιζι Ρίντλεϊ δηλώνει ότι ενδιαφέρεται. Η Ρέι του «Πολέμου των Αστρων» επιβεβαίωσε ότι βρίσκεται ήδη σε συζητήσεις με τους παραγωγούς της ταινίας ακόμη κι αν δεν υπάρχει σενάριο και το project βρίσκεται ήδη σε πρώιμο στάδιο. «Περιμένω κάποιος να μου πει 'ναι σε θέλουμε, ας το κάνουμε' και θα είμαι εκεί».

Οσο για τις συνέχειες του «Star Wars» στις οποίες θα συμμετέχει σύμφωνα με την ίδια δεν αποτελούν πρόβλημα, καθώς όπως λέει «έχω ακόμη πολύ ελεύθερο χρόνο στο πρόγραμμά μου, ώστε να μπορώ να γυρίζω διαφορετικές ταινίες μέσα στο χρόνο».

Η τρίτη ταινία με ηρωίδα την Λάρα Κροφτ σύμφωνα με τις πληροφορίες θα είναι ένα origins story και έχει ήδη σκηνοθέτη, τον Νορβηγό Ρόαρ Ουτάουγκ ο οποίος πέρσι σκηνοθέτησε μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της Σκανδιναβίας με το disaster movie «The Wave».

Δείτε ακόμη: