Buzz

Αυτά τα τρία αγόρια διεκδικούν το ρόλο του νεαρού Χαν Σόλο

στα 10

Ποιος θα μπει στα παπούτσια του Χάρισον Φορντ στην origin ταινία που τώρα αποκαλούμε «Star Wars Anthology: Han Solo»; Αυτά είναι τα επικρατέστερα ονόματα.

Αυτά τα τρία αγόρια διεκδικούν το ρόλο του νεαρού Χαν Σόλο

Το σύμπαν του «Star Wars» έχει πάρει φωτιά. Το «Star Wars: Episode VIII» είναι ήδη στα γυρίσματα με σκηνοθέτη τον Ράιαν Τζόνσον, η ταινία θα είναι έτοιμη για τον Δεκέμβριο 2017, ενώ έχει ξεκινήσει και η προπαραγωγή του ένατου επεισοδίου του «Πολέμου των Αστρων» που θα βγει στις αίθουσες το 2019 σε σκηνοθεσία του Κόλιν Τρέβοροου του «Jurassic World». Νωρίτερα κι απ' τα δυο, στις 16 Δεκεμβρίου του 2016 θα βρίσκεται στις αίθουσες το «Rogue One», το πρώτο spin-off του «Πολέμου των Αστρων», με σκηνοθέτη τον Γκάρεθ Εντουαρντς του «Godzilla», το οποίο θα αφηγείται την προσπάθεια μιας ομάδας μαχητών της Επανάστασης να κλέψουν τα σχέδια για το Αστρο του Θανάτου πριν αυτό χρησιμοποιηθεί από την Αυτοκρατορία. Ωστόσο, το 2018 θα εμφανιστεί στις αίθουσες το «Star Wars Anthology: Han Solo», από τους δημιουργούς του «Lego Movie», Φιλ Λορντ και Κρίστοφερ Μίλερ, ένα origin story του Χαν Σόλο - το οποίο αναζητά πυρετωδώς πρωταγωνιστή.

Διαβάστε ακόμη: Μαντέψτε ποιου την ιστορία θα μάθουμε στο «Untitled Han Solo Movie»

Η βιασύνη ενδεχομένως προκύπτει απ'το ότι, σύμφωνα με τις φήμες, ο ηθοποιός θα κάνει ένα πέρασμα από το «Rogue One», σε κάθε περίπτωση η Disney και η Lucas Film πέρασαν από οντισιόν 2.500 νέους ηθοποιούς, ήδη γνωστούς ή μη, κατέληξαν σε μια λίστα των 10 και από αυτήν, πριν λίγες μέρες, σε μια συνάντηση στο Λονδίνο, διάλεξαν 3 για να κονταροχτυπηθούν. Ποιοι είναι αυτοί;

Ο Ολντεν Ερενραϊκ που πρόσφατα μάς διασκέδασε ως σούπερ σταρ των γουέστερν του '50 στο «Hail, Caesar!», αλλά είχε μικρότερους ρόλους και στα «Beautiful Creatures», «Stoker» και «Blue Jasmine».

ολντεν ερενραϊκ 607

Ο Τζακ Ρέινορ που επέδειξε το σκληρό και συνάμα τρυφερό προφίλ του στο «Transformers 4: Age of Extinction», αλλά συντρόφευσε και τις σκοτεινές μέρες του Μάικλ Φασμπέντερ στο «Macbeth».

τζακ ρέινορ 607

Και ο Τάρον Ετζερτον που στο τέλος του μήνα θα δούμε στο «Eddie the Eagle», αλλά ήδη γνωρίσαμε (αυτόν και τους κοιλιακούς του) στο «Kingsman: The Secret Service» και στο «Legend».

τάρον ετζερτον 607

Εξω από τους φιναλίστ λέγεται ότι έμειναν ηθοποιοί σαν τον Μάιλς Τέλερ, τον Ανσελ Ελγκορτ, τον Λόγκαν Λέρμαν ή τον Σκοτ Ιστγουντ (αυτόν εδώ). Δεν αποκλείεται να προκύψουν κι άλλα, διαφορετικά ονόματα ως τον Ιανουάριο του 2017 που η ταινία θα ξεκινήσει γυρίσματα, αλλά από τους παραπάνω τρεις, εκείνος (αν, κάποιος), που κατά τη δική μας γνώμη μπορεί περισσότερο να πλησιάσει τη γοητεία του Χάρισον Φορντ είναι ο Τζακ Ρέινορ.

Γράψτε μας τη δική σας γνώμη στα σχόλια και θυμηθείτε τι εννοούμε όταν λέμε «νεαρός Χαν Σόλο»:

Han Solo 607

Δείτε παρακάτω το πρώτο teaser για το επεισόδιο VIII του «Πολέμου των Αστρων» στο οποίο ανακοινώθηκε ότι θα πρωταγωνιστούν μαζί με τους γνωστούς άγνωστους και ο Μπενίσιο Ντελ Τόρο και η Λόρα Ντερν.


Διαβάστε και δείτε τα πάντα για το «Star Wars: Η Δύναμη Ξυπνάει»: