Buzz

Αυτή είναι η ώρα του Σκοτ Ιστγουντ

στα 10

Περισσότερο γνωστός για την ομοιότητα με τον πατέρα του, Κλιντ Ιστγουντ και τους κοιλιακούς του, ο 29χρονος Σκοτ Ιστγουντ αποδεικνύει πως μπορεί να είναι το next best thing του Χόλιγουντ ακόμη και ντυμένος.

Αυτή είναι η ώρα του Σκοτ Ιστγουντ

Ηταν Οκτώβριος του 2013, όταν η φωτογράφηση του Σκοτ Ιστγουντ στο περιοδικό «Town and Country» έγινε viral, αναγκάζοντας τον πλανήτη να μάθει το όνομα του γιου του Κλιντ Ιστγουντ, αλλά περισσότερο και από αυτό να θαυμάσει τους κοιλιακούς του - ικανούς τουλάχιστον για εκείνη τη στιγμή να του εξασφαλίσουν μια θέση ανάμεσα στους νέους σταρ του Χόλιγουντ.

Μέχρι τότε, κανείς δεν γνώριζε πως ανάμεσα στα οχτώ παιδιά του Κλιντ Ιστγουντ κρυβόταν ένα αγόρι που του έμοιαζε πολύ και που για χρόνια δεν ήθελε να χρησιμοποιεί το επώνυμο του μπαμπά του, κυκλοφορώντας ως Σκοτ Ριβς από το επώνυμο της μητέρας του, Τζόσελιν.

Scott Eastwood 607

Την ίδια εποχή με τη διάσημη φωτογράφηση, ο Σκοτ Ιστγουντ «έπαιξε» ανάμεσα στα ονόματα που ήταν υποψήφια για το ρόλο του κου Γκρέι στις «Πενήντα Αποχρώσεις του Γκρι», αλλά γρήγορα η φήμη διαλύθηκε στο κενό και έτσι ο 27χρονος τότε ηθοποιός έμεινε με μια προϋπηρεσία 10 ετών που του είχε αποφέρει μόνο μικρούς ρόλους - και τους περισσότερους από αυτούς σε ταινίες του πατέρα του. Αναμεσά τους τα «Flags of Our Fathers», «Gran Torino», «Invictus», «Trouble with the Curve» και το τηλεοπτικό «Chicago Fire». Ο ίδιος αποκαλύπτει ότι έκανε οντισιόν σχεδόν για όλες τις ταινίες του πατέρα του, αλλά κάθε φορά που απορρίφθηκε (όπως στο «J. Edgar» αλλά και για το ρόλο του αδερφού του Κρις Κάιλ στο «American Sniper») κανείς (εννοώντας τον πατέρα του) δεν είχε την ευγένεια να τον πάρει ένα τηλέφωνο να του το πει. «Δεν είναι προσωπικό», αναφέρει.

Διαβάστε ακόμη: Θα είναι ο Σκοτ Ιστγουντ ο νέος πρωταγωνιστής του «Fifty Shades of Grey»;

Scott Eastwood 607

Μέχρι που τη λύση στο θέμα του «πότε θα γίνει ο Σκοτ Ιστγουντ διάσημος» έλυσε ο Νίκολας Σπαρκς. Οχι δηλαδή ο ίδιος, αλλά ακόμη μια αναίτια μεταφορά μυθιστορήματός του στο σινεμά με το «The Longest Run» που φιγουράρει τώρα στην τρίτη θέση του αμερικανικού box-office.

«Οταν μπήκε για την οντισιόν, νόμιζα πως ήταν ο πατέρας του πριν 25 χρόνια. Του έμοιαζε καταπληκτικά. Είπα πως δεν πρόκειται να λειτουργήσει. Ο κόσμος θα νομίζει πως παίζει ο Κλιντ Ιστγουντ στην ταινία», δηλώνει ο Τζορτζ Τίλμαν Τζιούνορ, ο οποίος τελικά είπε το ναι στον Σκοτ Ιστγουντ για να πρωταγωνιστήσει στη μελοδραματική ερωτική ιστορία που τον βρίσκει στο ρόλο ενός καουμπόι να ερωτεύεται ένα κορίτσι και να δέχεται τα χτυπήματα της μοίρας.

Scott Eastwood 607

Scott Eastwood 607

O ίδιος προτιμά να αγνοεί την ομοιότητα του με τον πατέρα του και να θυμάται μόνο τις συμβουλές του («Ο,τι κάνεις κάντο καλά»), αλλά και το γεγονός πως για τον ίδιο ο Κλιντ Ιστγουντ υπήρξε ένα πρότυπο ζωής και καριέρας. Οταν ρωτήθηκε για το γεγονός πως έχει γίνει gay icon λόγω των ημίγυμνων φωτογραφιών που ποστάρει συχνά στο instagram δήλωσε: «Δεν κάνω διακρίσεις ανάμεσα στους θαυμαστές μου. Οι θαυμαστές είναι θαυμαστές και οι γκέι άντρες είναι υπέροχοι. Θα ήθελα κάποια στιγμή να παίξω έναν γκέι χαρακτήρα. Υποστηρίζω τον γκέι γάμο. Νομίζω πως όλοι πρέπει να είναι ικανοί να είναι μαζί με όποιον θέλουν. Ακριβώς όπως πιστεύει και ο πατέρας μου. Είναι ένας εντελώς φιλελεύθερος άνθρωπος - πιστεύει πως πρέπει να αφήσουμε τον κόσμο να κάνει ο καθένας ό,τι θέλει.»

Διαβάστε ακόμη: Ο Κλιντ Ιστγουντ υπέρ των ομόφυλων γάμων

Scott Eastwood 607

Μετά το «The Longest Ride», ο Σκοτ Ιστγουντ θα βρεθεί στην παρέα του «Suicide Squad» για έναν ρόλο που δεν μπορεί να αποκαλύψει ακόμη ποιος είναι και ενδιάμεσα θα συνεχίσει να γεμίζει το ιντερνετ με τις ημίγυμνες φωτογραφίες του: «Δεν προσπαθώ να ποστάρω φωτογραφίες χωρίς πουκάμισο. Η αλήθεια είναι πως είμαι από την Καλιφόρνια και είναι γαμημένα ζεστά. Ζω κοντά στην παραλία. Κάνω σερφ, ψαρεύω, κολυμπάω. Οι στιγμές αυτές στο instagram είναι η ζωή μου με τους φίλους μου που κάνουμε καθημερινά πράγματα. Και συμβαίνει να είμαι ημίγυμνος πολύ συχνά.»

Scott Eastwood 607

Scott Eastwood 607

Δείτε εδώ το τρέιλερ του «The Longest Ride»:


Διαβάστε ακόμη: