Buzz

Ο πιο απολαυστικός λογαριασμός στο twitter ανήκει στον (Emo) Kylo Ren

στα 10

Μαζί με το «Star Wars: Οι Τελευταίοι Jedi» επέστρεψε και ο λογαριασμός - ημερολόγιο των σκέψεων ενός κακού αλλά πρωτίστως προβληματικού παιδιού.

Ο πιο απολαυστικός λογαριασμός στο twitter ανήκει στον (Emo) Kylo Ren

«Το να ξέρεις ποιοι είναι οι γονείς σου είναι μια υπερεκτιμημένη αξία.»

O λογαριασμός Emo Kylo Ren εμφανίστηκε πρώτη φορά στο twitter το 2015, με αφορμή την έξοδο στις αίθουσες του «Star Wars: Η Δύναμη Ξυπνάει» και στην πραγματικότητα ήταν ένα ημερολόγια για το πώς βλέπει, αντιλαμβάνεται και προσπαθεί να εξηγήσει τον κόσμο ο Κάιλο Ρεν - ένα κατεξοχήν προβληματικό παιδί (εκτός από το γεγονός του ότι είναι με διαφορά ο πιο ενδιαφέρων νέος ήρωας της saga του «Πολέμου των Αστρων»).

Με την έξοδο του «Rogue One», ο λογαριασμός αδρανοποιήθηκε για να επιστρέψει πάλι φέτος με αφορμή την έξοδο του «Star Wars: Οι Τελευταίοι Jedi». Στο επίκεντρό του βρίσκεται φυσικά η σχέση του Κάιλο Ρεν με τον πατέρα του, τον θείο του, τη μητέρα του, τα κορίτσια και όλους όσους τον διαμόρφωσαν σαν παιδί και άντρα.

Διαβάστε ακόμη: Τέσσερις μέρες μετά, το «Star Wars: Οι Τελευταίοι Jedi» μετράει 450 εκ. δολ. παγκοσμίως

Kylo Ren

Διαβάστε παρακάτω μερικά από τα tweets του Emo Kylo Ren και ακολουθήστε τον για να είστε πάντα ενήμεροι για τους προβληματιμούς του.

Το «Star Wars: Οι Τελευταίοι Jedi» προβάλλεται στις ελληνικές αίθουσες από τις 14 Δεκεμβρίου σε διανομή της Feelgood Entertainment.

Διαβάστε ακόμη