Buzz

Ο Πολ Μπέτανι στα γυρίσματα της ταινίας του Χαν Σόλο

στα 10

Με ένα tweet του ο σκηνοθέτης της ταινίας του Χαν Σόλο, Ρον Χάουαρντ, καλωσόρισε τον Πολ Μπέτανι στα γυρίσματα. Αλλά ποιον ρόλο θα παίξει;

Ο Πολ Μπέτανι στα γυρίσματα της ταινίας του Χαν Σόλο

Από τότε που έκανε ο Ρον Χάουαρντ αντικατέστησε τους σκηνοθέτες Φιλ Λορντ και Κρις Μίλερ στην ταινία του Χαν Σόλο, έχει επικρατήσει ένας μικρός χαμός στα γυρίσματα. Ηδη είχε ανακοινωθεί πως ο χαρακτήρας του υποψήφιου με Εμμυ Μάικλ Κ. Γουίλιαμς είχε κοπεί τελείως από την ταινία μιας και ο ίδιος ο ηθοποιός δεν μπορούσε να επιστρέψει στο σετ για να κάνει κάποιες επιπρόσθετες σκηνές λόγω του ήδη φορτωμένου προγράμματός του.

Διαβάστε ακόμα: Οι πρώτες δηλώσεις του Ρον Χάουαρντ για την ταινία του Χαν Σόλο

Τελικά μάλλον ο χαρακτήρας του δεν κόπηκε από την ταινία, όπως ήθελαν οι πρώτες φήμες, αλλά από ότι φαίνεται ο ίδιος αντικαταστάθηκε από τον Πολ Μπέτανι. Ο Χάουαρντ φαίνεται πως ήθελε μια γνωστή φυσιογνωμία στο πλατό των γυρισμάτων, κι έτσι έφερε κάποιον που έχει συνεργαστεί μαζί του και στο παρελθόν, αποκαλύπτοντας το Μπέτανι με μια φωτογραφία του από τα γυρίσματα της ταινίας την οποία δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο twitter. Αν και δεν αναφέρεται πουθενά ο ρόλος του Μπέτανι, πηγές επιβεβαιώνουν πως πρόκειται να παίξει τον ρόλο του Κ. Γουίλιαμς.

Οι ίδιες πηγές επιβεβαιώνουν πως ο χαρακτήρας του Μπέτανι, αν και θα έχει το ίδιο όνομα και τα ίδια ακριβώς κίνητρα με πριν, δεν θα είναι ψηφιακός όπως ήταν προγραμματισμένο στο αρχικό σενάριο αλλά άνθρωπος, κι αυτό γιατί η ILM (η εταιρεία που κάνει τα ψηφιακά εφέ στην ταινία) δεν προλαβαίνει να ξαναδημιουργήσει τον χαρακτήρα από την αρχή.

Ο αρχικός (ψηφιακός) χαρακτήρας ήταν ένας αρκετά δυναμικός εξωγήινος μισός-ζώο χαρακτήρας. Τίποτα παραπάνω δεν είναι γνωστό γι’ αυτόν αλλά από ότι δείχνει η φωτογραφία, και η περιγραφή του Χάουαρντ στο tweet του, ίσως πρόκειται για κάποιον παλιό φίλο του Χαν Σόλο. Για την ώρα δεν έχουμε παρά να περιμένουμε και να ελπίζουμε πως όλη αυτή η, ομολογουμένως, προβληματική παραγωγή έχει καλό αποτέλεσμα. Ισως αυτό φανεί και μέσα από κάποιο τρέιλερ που μπορεί να κάνει πρεμιέρα κοντά στην ημερομηνία προβολής του «The Last Jedi».

H ατιτλοφόρητη μέχρι στιγμής ταινία που θα μιλάει για τα νεανικά χρόνια του Χαν Σόλο είναι προγραμματισμένη για να βγει στις αίθουσες τον Μάιο του 2018.

Διαβάστε ακόμη